04. kolovoz 2015.

Kako unaprijediti korporativno upravljanje u Hrvatskoj

lider.media
lider.media

Kako korporativno upravljanje poboljšava učinkovitost tvrtki? Kako ga unaprijediti u praksi? Kakvo je stanje u tom području u Hrvatskoj? Pitanja su to na koja ćemo odgovore potražiti na konferenciji ‘Korporativno upravljanje u Hrvatskoj‘ koja se održava 15. rujna u zagrebačkom hotelu Westin.

Konferencijom koja se održava u organizaciji CIRU-a i poslovnog tjednika Lidera prije svega želimo upozoriti na slabosti upravljačke prakse i posljedice na poslovanje, uputiti na mogućnosti unapređenja sustava i prakse korporativnog upravljanja te predstaviti analitičke alate potrebne za ostvarenje izvrsnosti korporativnog upravljanja.

• Predavanjem o trendovima u tendencijama u EU te Europskoj komisiji program konferencije otvorit će predsjednik ecoDa Lars-Erik Forsgårdh.• O sedam stupova izvrsnosti korporativnog upravljanja govorit će predsjednik CIRU-a Darko Tipurić. • Mislav Ante Omazić s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu govorit će o razvoju društveno odgovornog poslovanja.• Potpredsjednik Atlantic Grupe Neven Vranković otkrit će na čemu počiva korporativno upravljanje u toj tvrtki.• Na zanimljivim okruglim stolovima će, među ostalima, sudjelovati član NO-a Zagrebačkog holdinga Davor Štern, prof. dr. sc. Ljubo Jurčić s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, dožupan Dubrovačko-neretvanske županije Davorko Obuljen, predsjednik Uprave Hrvatske pošte Alen Premužak i predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić.

Više o konferenciji doznajte na https://lider.media/korporativno-upravljanje/