Konferencijske vijesti
StoryEditor

Koja je uloga kontrolinga u Fini?

16. Ožujak 2015.
Piše:
lider.media

Kakve organizacijske promjene uvođenje kontrolinga u Finu izazvalo i koja je njegova uloga doznat ćemo od ravnateljice Fine Anđelke Bunete na Konferenciji o učinkovitom upravljanju u javnom sektoru koja se održava u srijedu 18. ožujka u hotelu Westin s početkom u devet sati.

Prvi čovjek ministarstva financija Boris Lalovac konferenciju će otvoriti predavanjem o reformskim mjerama i učinkovitom upravljanju u Hrvatskoj,a svoje  će iskustvo s uvođenjem kontrolinga u austrijsku  javnu upravu podijeliti i pomoćnik austrijskog ministra financija Gerhard Zotter.

O specifičnostima kontrolinga u javnoj upravi govorit će Hoffman Werner sa Bečkog ekonomskog sveučilišta, dok će o učinkovitom upravljanju i iskustvima na okruglom stolu pričati Ursula Rosenbichler iz Ministarstva uprave Austrije te predstojnik Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Mladen Pejnović.

Konferencija se održava u organizaciji Lidera i Kontrolinga Kognosko, u programskom partnerstvu s Contrastom te pod pokroviteljstvom Ministarstva financija.

27. travanj 2024 01:10