Konferencijske vijesti
StoryEditor

Konferencija o budućnosti financijskih tržišta

04. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Zagrebačka burza i Udruženje društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava te Udruženje društava za upravljanje investicijskim fondovima pri HGK organiziraju konferenciju.

Odlučili su zajedničkim snagama, uz pomoć vodećih stručnjaka, pokušati dati odgovor na pitanje kako će u budućnosti izgledati ekonomski krajolik na skupu ‘Izazov promjene: budućnost financijskih tržišta‘, koji će se održati od 17. do 20. listopada 2012. u rovinjskom Hotelu Lone.

Očekuje se sudjelovanje gotovo 300 sudionika koji će u dva radna konferencijska dana uz pomoć vrhunskih domaćih i stranih stručnjaka pokušati dati odgovor na pitanje kako će u budućnosti izgledati ekonomski krajolik.

- Uzimajući u obzir tradiciju i ugled koju ima konferencija Zagrebačke burze s jedne strane te inovativni koncept konferencije fondovske industrije s druge strane, udruživanje konferencija usmjereno je kreiranju sinergijskih učinaka vidljivih ne samo kroz kvalitetu predavanja i govornika već i kroz međusobno dijeljenje znanja, ideja i poslovnih kontakta između sudionika, uz nastojanje da konferencija preraste dosadašnje okvire i profilira se u događaj od šire regionalne važnosti - priopćili su organizatori.

24. travanj 2024 16:56