16. veljača 2016.

Liderova Konferencija o budućnosti obiteljskih tvrtki 18. veljače

lider.media
lider.media

Kojih šest stvari država mora učiniti za obiteljske tvrtke, koje su izlazne strategije vlasnika, kako utvrditi vrijednost tvrtke te koji su modeli uređivanja međusobnih odnosa u razdoblju tranzicije, neke su od tema Liderove Konferencije o budućnosti obiteljskih tvrtki koja će se održati 18. veljače s početkom u 9 sati.

Obiteljske tvrtke omiljene su u svijetu biznisa jer podrazumijevaju dugotrajnost i tradiciju, pružaju sigurna radna mjesta, a pozitivnu sliku u javnosti imaju jer su njihovi vlasnici skloniji većem angažmanu u zajednici od anonimnih dioničara.

Konferenciju koja se održava u Kraš Auditoriumu, otvorit će ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat, a na njoj će biti predstavljen i  Liderov ‘Klub obiteljskih tvrtki‘, dobrovoljna udruga koja promiče biznis zasnovan na obiteljskom vođenju. Klub svojim članicama pomaže da edukacijom, zajedničkom razmjenom znanja i iskustva unaprjeđuju svoje poslovanje te lakše savladaju specifične teškoće u upravljanju tvrtkama. Kako Klub radi te koji su benefiti za članove saznajte upravo na konferenciji.

Više o konferenciji doznajte na: https://lider.media/obiteljske-2016/program-2/