Klub obiteljskih tvrtki Konferencijske vijesti

Liderova Konferencija o budućnosti obiteljskih tvrtki 18. veljače

Kojih šest stvari država mora učiniti za obiteljske tvrtke, koje su izlazne strategije vlasnika, kako utvrditi vrijednost tvrtke te koji su modeli uređivanja međusobnih odnosa u razdoblju tranzicije, neke su od tema Liderove Konferencije o budućnosti obiteljskih tvrtki koja će se održati 18. veljače s početkom u 9 sati.

Obiteljske tvrtke omiljene su u svijetu biznisa jer podrazumijevaju dugotrajnost i tradiciju, pružaju sigurna radna mjesta, a pozitivnu sliku u javnosti imaju jer su njihovi vlasnici skloniji većem angažmanu u zajednici od anonimnih dioničara.

Konferenciju koja se održava u Kraš Auditoriumu, otvorit će ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat, a na njoj će biti predstavljen i  Liderov ‘Klub obiteljskih tvrtki’, dobrovoljna udruga koja promiče biznis zasnovan na obiteljskom vođenju. Klub svojim članicama pomaže da edukacijom, zajedničkom razmjenom znanja i iskustva unaprjeđuju svoje poslovanje te lakše savladaju specifične teškoće u upravljanju tvrtkama. Kako Klub radi te koji su benefiti za članove saznajte upravo na konferenciji.

Više o konferenciji doznajte na: https://lider.media/obiteljske-2016/program-2/

Komentari