Konferencijske vijesti
StoryEditor

Malcolm Youngson na 11. konferenciji o nabavi

06. Listopad 2016.
Piše:
lider.media

Leadership u nabavi slogan je ovogodišnje 11. konferencije o nabavi koju 13. listopada organiziraju poslovni tjednik Lider i Hrvatska udruga nabavne djelatnosti, a na kojoj će govoriti i Malcolm Youngson iz IFPSM-a.

Na konferenciji će Malcolm Youngson predstaviti Međunarodnu federaciju za nabavu i upravljanje zalihama, osnovanu 1974. godine kada su se vodeće svjetske udruge složile da je za razvoj profesije, dijeljenje najbolje prakse i podršku razvoju udruga potrebno formirati zajednicu neprofitnih organizacija.

250.000 stručnjaka

Od tada je Federacija rasla iz godine u godinu do današnje mreže od 45 nacionalnih i regionalnih udruženja koja predstavlja zajednicu s više od 250.000 stručnjaka.

IFPSM pomaže u razvoju i raspodjeli znanja kojim se podiže i unapređuje struka javne nabave te se na taj način povoljno utječe na životni standard građana diljem svijeta primjenom poboljšanih poslovnih praksi rada.

Konferencija o nabavi

IFPSM je jedinstvena globalno priznata stručna federacija u svijetu. Malcolm je postao njezin član nakon rada u Ovlaštenom institutu za nabavu i opskrbu (CIPS) gdje je bio odgovoran za sva pitanja vezana za globalno članstvo.

Posjeduje veliko iskustvo u izvršnoj djelatnosti te je radio u Institutu za inženjering i tehnologiju (The Institute of Engineering and Technology) i bio direktor Sveučilišta Nottingham.

Više o konferenciji doznajte OVDJE

 

18. travanj 2024 15:13