Konferencijske vijesti
StoryEditor

Malin Holmberg: Korisnici će i dalje tražiti najbolju vrijednost za novac

03. Veljača 2015.
Piše:
lider.media

- U telekom industriji u Hrvatskoj ove godine postoje tri glavna trenda. Korisnici će i dalje tražiti najbolju vrijednost za novac s obzirom na nastavak recesije. Snažan trend prelaska na pametne telefone će se i dalje nastaviti i bit će sve jači, s obzirom da usluge poput glazbe i TV koje sve više prelaze na mobilne uređaje. Korištenje 3G podatkovnog prometa će značajno porasti, i mnogi koji do sada nisu bili korisnici podatkovnog prometa će to postati tijekom 2015. godine – najavila je predsjednica Uprave Tele2 Malin Holmberg ususret konferenciji Trendovi u telekomunikacijama 2015 koju 6. veljače organiziraju poslovni tjednik Lider i PwC Hrvatska.

Što se globalnih trendova tiče, Holmberg očekuje nastavak uvođenja LTE tehnologije i povećanu upotrebu video zapisa što dovodi do povećanog korištenja podatkovnog prometa i to na vrlo razvijenim tržištima.  -Tu je i trend konsolidacije i racionalizacije koji će se dalje nastaviti u telekom industriji. I kao treće, Internet stvari/M2M (Internet of Things/M2M) nastavit će uvoditi promjene u to kako vodimo kompanije i kako korisnici vode svoje živote – tvrdi Holmberg.

Na Liderovoj konferenciji Trendovi u telekomunikacijama 2015 o tome kako se telekom kompanije nose s tržišnim trendovima, regulatornom izazovima, promjenom navika i očekivanja kupaca, osim Malin Holmberg, govorit će i predsjednik Uprave HT-a Davor Tomašković te predsjednik Uprave Vipneta Jiří Dvorjančanský. Na tradicionalnom panelu Telekom CEO‘s otkrit će više o svojim planovima i strateškim izazovima u 2015. godini.

Više pročitajte na https://lider.media/tmt-2015/

18. travanj 2024 23:33