Konferencijske vijesti

Microsoftova konferencija ‘Tehnologija i startupi’

Kako bi ukazali na važnost podrške startupima i pomogli unaprjeđivanju ravnomjernog regionalnog razvoja u Hrvatskoj, Microsoft Hrvatska organizira konferenciju ‘Tehnologija i startupi – partnerstvo za budućnost Hrvatske’ koja će se održati 30. svibnja u Kongresnom centru Hypo Expo XXI. Medijski pokrovitelj konferencije je i tjednik Lider.

Dvorana Kornati bit će mjesto na kojem će sudionici moći čuti o mnogim uspješnim projektima koje provode startup tvrtke, kao i mogućnosti koje tim tvrtkama nudi računalstvo u oblaku.
Kako proizvoditi u Hrvatskoj za cijeli svijet, što Ministarstvo obrta i poduzetništva čini kako bi podržalo malo i srednje gospodarstvo te koja je uloga Microsofta u podršci startupima i domaćem gospodarstvu teme su koje će sudionike potaknuti na raspravu i razmjenu ideja i stvaranje prostora za dijalog i udruživanje s krajnjim ciljem zajedničkog osvajanja novih tržišta i poslovnih prilika.
Konferencija će ujedno biti prilika mladim tvrtkama, koje se žele okušati u razvoju aplikacija, za osvajanje cjelovitog Azure razvojnog paketa. Na kraju konferencije, zainteresirani će moći ukratko predstaviti svoju ideju za aplikaciju koju žele izraditi korištenjem Windows Azure platforme.
Najboljih šest projekata osvojit će Azure korisnički račun vrijedan 7000 dolara, koji će omogućiti besplatan razvoj aplikacija tijekom šest mjeseci.

Komentari