Konferencijske vijesti
StoryEditor

Ministri financija i javne uprave na konferenciji Učinkovito upravljanje u javnom sektoru

19. Svibanj 2016.
Piše:
lider.media

Drugu međunarodnu konferenciju pod sloganom‘ Kontroling – preduvjet učinkovitog upravljanja‘, koja će se održati 24. svibnja u zagrebačkom hotelu Westin, otvorit će ministar financija Zdravko Marić. Na njoj će govoriti i ministrica uprave Dubravka Jurlina Alibegović

Cilj je Ministarstva uprave imati učinkovitu javnu upravu s učinkovitim uslugama za građane. To je naš strateški cilj, ali na njemu ne možemo raditi sami, nego svi zajedno – riječi su to ministrice Dubravke Jurline Alibegović koja će na konferenciji ‘Učinkovito upravljanje u javnom sektoru‘ 24. svibnja u zagrebačkom hotelu Westin govoriti o učinkovitoj javnoj upravi. Druga međunarodna konferencija u organizaciji poslovnog tjednika Lidera, Kontrolinga Kognosko i Outcomea održava se pod sloganom ‘Kontroling – preduvjet učinkovitog upravljanja‘, a otvorit će je ministar financija Zdravko Marić predavanjem o fiskalnoj odgovornosti u Hrvatskoj.

Cilj je odgovoriti na sljedeća pitanja: Što sve može kontroling u javnom sektoru? Što donosi prvi korak – kontroling proračuna? Može li se depolitizirati strateško upravljanje javnim poduzećima? Zašto je sustav nagrađivanja prema učinku kod nas još tabu?

Ovogodišnja međunarodna konferencija o učinkovitom upravljanju u javnom sektoru podijeljena je u tri dijela: kontroling javnog proračuna, strateški te operativni kontroling u javnom sektoru. O tim temama govorit će mnogo domaćih i međunarodnih stručnjaka.

Više o konferenciji doznajte na https://lider.media/kontroling-2016/

22. travanj 2024 03:47