Konferencijske vijesti
StoryEditor

Moć komunikacije

19. Siječanj 2015.
Piše:
lider.media

Konferencija Trendovi u telekomunikacijama će i ove godine okupiti vodeće ljude sektora telekoma, medija i tehnologije. U organizaciji PwC Hrvatska i poslovnog tjednika Lider 6. veljače predstavit će se rezultati aktualnih globalnih istraživanja provedenim među izvršnim direktorima i predsjednicima kompanija izravno vezanim uz telekom sektor.

Prezentacija „Trendovi u telekomunikacijama“ će dati svjež i originalan pogled na ključne trendove u telekomunikacijama, medijima i digitalu za 2015. Neke od tema koje će se pojaviti u prezentaciji su promjena poslovnih modela uslijed utjecaja digitalizacije, problem nedostatka inovativnosti u telekom sektoru, globalna konsolidacija sektora i utjecaji na SEE regiju, promjena TMT ekosistema, promjene navika kupaca i kako se sa time nose igrači na tržištu.

Panel Telekom CEO‘s je tradicionalni panel vodećih ljudi telekom operatora u Hrvatskoj koji će pokazati kako se vodeće telekom kompanije u Hrvatskoj nose sa tržišnim trendovima, regulatornim izazovima, promjenom navika i očekivanja kupaca, te će auditoriju dati uvid u to što operatori planiraju za 2015. godinu te koji će im biti glavni strateški izazovi. Sudionici panala su Davor Tomašković (HT), Jiří Dvorjančanský (Vipnet) i Malin Holmberg (Tele2).

Digital panel je novi non-telecom panel koji će dati uvid kako drugi sektori koriste digitalizaciju da stvaraju inovativne poslovne modele temeljene na digitalu kojima postižu konkurentsku prednost na tržištima te kupcima nude novo iskustvo.

Više informacija o konferenciji https://lider.media/tmt-2015/

25. travanj 2024 03:08