Konferencijske vijesti
StoryEditor

O trendovima u telekomunikacijama govore Dvorjančanský, Holmberg i Tomašković

26. Siječanj 2015.
Piše:
lider.media

I ovogodišnja konferencija Trendovi u telekomunikacijama koja se održava 6. veljače u organizaciji PwC Hrvatska i poslovnog tjednika Lider u hotelu Esplanade okupit će vodeće ljude sektora telekoma, medija i tehnologije.

O tome kako se telekom kompanije nose s tržišnim trendovima, regulatornom izazovima, promjenom navika i očekivanja kupaca govorit će čelni ljudi telekom operatora u Hrvatskoj - predsjednik Uprave HT-a Davor Tomašković, predsjednik Uprave Vipneta Jiří Dvorjančanský te čelnica Tele2 Malin Holmberg. Na tradicionalnom panelu Telekom CEO‘s otkrit će više o svojim planovima i strateškim izazovima u 2015. godini.

Bez obzira u kojoj djelatnosti radili, područje telekomunikacija i medija snažno će utjecati na vaše poslovanje. Na konferenciji će se predstaviti i rezultati aktualnih globalnih istraživanja provedenih među izvršnim direktorima i predsjednicima kompanija izravno vezanih uz telekom sektor. Prezentacija ‘Trendovi u telekomunikacijama‘ će pak dati svjež i originalan pogled na ključne trendove u telekomunikacijama, medijima i digitalu za 2015. Neke od tema koje će se pojaviti u prezentaciji su promjena poslovnih modela uslijed utjecaja digitalizacije, problem nedostatka inovativnosti u telekom sektoru, globalna konsolidacija sektora i utjecaji na regiju srednje i istočne Europe, promjena TMT ekosistema, promjene navika kupaca i kako se s time nose igrači na tržištu.

Digital panel je novi non-telecom panel koji će dati uvid kako drugi sektori koriste digitalizaciju u stvaranju inovativnih poslovnih modela temeljenih na digitalu kojima postižu konkurentsku prednost na tržištima te kupcima nude novo iskustvo.

Više o konferenciji https://lider.media/tmt-2015/

07. svibanj 2024 15:59