Konferencijske vijesti
StoryEditor

Pokretanje dijaloga o značaju obiteljskog poduzetništva

17. Listopad 2013.
Piše:
lider.media

CEPOR – Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva u suradnji sa Hrvatskom udrugom poslodavaca i medijskim pokroviteljem poslovnim tjednikom Lider, organizira Forum obiteljskih poduzeća koji će se održati 21. listopada 2013. u Zagrebu.

Cilj Foruma je potaknuti dijalog i javnu raspravu na temu značaja obiteljskih poduzeća u Hrvatskoj (policy forum/okrugi stol), pružiti korisne informacije vlasnicima obiteljskih poduzeća i svim drugim zainteresiranim stranama o pitanju prenošenja vlasništva i upravljanja nad obiteljskim poduzećem (radionica „Prenošenje vlasništva i upravljanja nad poduzećem“), te povezati vlasnike obiteljskih poduzeća i predstavnicima institucija koje pružaju savjetodavnu i poslovnu podršku.

Program provodi CEPOR u suradnji sa stručnjacima za obiteljska poduzeća iz Velike Britanije s dugogodišnjim iskustvom u savjetovanju malih i srednjih poduzeća – Dinah Bennett i i Yolandom K. Gibb.

Detaljnije informacije i program Foruma (kotizacija, prijavnica) dostupni su na: www.cepor.hr, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel. 01 2305 363, mob 098 9815 173.

18. travanj 2024 17:13