Konferencijske vijesti
StoryEditor

Predsjednica Udruženja poslovnih žena Srbije na 3. susretu Žene u biznisu

28. Studeni 2013.
Piše:
lider.media

Sudionice 3. susreta Žene u biznisu imat će priliku poslušati iskustva i upoznati se sa Sanjom Popović Pantić predsjednicom Udruženja poslovnih žena Srbije. Ona je jedna od glavnih gošći ovogodišnje konferencije koja se održava 5. prosinca u Zagrebu u Hypo centru u organizaciji Lidera u partnerstvu s EBRD-om.

Udruženje poslovnih žena Srbije najveće je takvo udruženje u Srbiji, a predsjednica Sandra Popović Pantić intezivno promovira ženske poduzetnice i njihova udruženja kako bi se biznis razvijao. Na konferenciji će sudjelovati u razgovoru ‘one on one’ na glavnoj pozornici, ali isto tako bit će dostupna ostalim sudionicama za razmjenu iskustva i pomoć oko poslova. U razgovoru će otkriti koje su prednosti udruživanja žena za razvoj njihovih biznisa.

- Savjeti ženama poduzetnicama su prije svega da potraže oslonac u udruženjima jer tu mogu dobiti najbolji savjet od onih koji su kroz slične probleme već prošli, tu mogu dobiti informacije koje često više vrijede od novca, zatim da se kontinuirano educiraju i da inoviraju svoje proizvode i usluge, jer samo na taj način i udružene mogu izboriti bolju poziciju i na tržištu i u društvu – rekla nam je Popović Pantić.

Ona je zbog svojeg rada sa ženama u poduzetništvu dobitnica više nagrada kao što je Svijet različitosti koju dodjeljuje internacionalno udruženje žena, te je nedavno dobila specijalno priznanje za povezivanje žena i jačanja kapaciteta lokalnih udruženja poduzetnica. Udruženje poslovnih žena Srbije iznimno je aktivno na promicanju poduzetnica i sigurno će u ugodnom druženje nakon predavanja moći pomoći poduzetnicama oko ulaska na srpsko tržište i kontaktima s kolegicama. 

Osim nje u razgovorima one on one gostovat će doktorica Nela Sršen i Selma Prodanović, CEO Brainsworka iz Beča. Također bit će održana i dva iznimno zanimljiva okrugla stola s temom Žena je ženi... i Žene i inovacije na kojima će među ostalima sudjelovati i Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Ericsson Nikola Tesle, zatim Malin Elisabeth Holmberg, predsjednica Uprave Tele 2, Jelena Veljača i mnoge druge zanimljive gošće. 

Na susretu će se okupiti vlasnice, direktorice i menadžerice kompanija u regiji kako bi istaknuli uspješna iskustva, okupili i povezali poslovne žene iz regije, motivirali ih na nove pothvate te ujedno potaknuli inicijativu za povećanje zastupljenosti žena na najvišim položajima. Susret obilježava i predstavljanje tradicionalne Liderove godišnje liste 300 najmoćnijih žena.

20. travanj 2024 13:33