Konferencijske vijesti
StoryEditor

Predstavljamo Liderovu rang listu 300 najmoćnijih žena

04. Prosinac 2013.
Piše:
lider.media

Konferencija Žene u biznisu koju organizira poslovni tjednik Lider održat će se sutra u Hypo centru u Zagrebu.

Na susretu okupljamo vlasnice, direktorice i menadžerice kompanija u regiji kako bi istaknuli uspješna iskustva, okupili i povezali poslovne žene iz regije, motivirali ih na nove pothvate te ujedno potaknuli inicijativu za povećanje zastupljenosti žena na najvišim položajima. Susret će obilježiti i predstavljanje Liderove rang liste 300 najmoćnijih žena u hrvatskom poslovnom svijetu.

Osim predstavljanje liste udionici će imati priliku poslati razmišljanja i savjete Nele Sršen, Sanje Popović-Pantić i Sanele Prodanović u razgovorima One on One. Posebno zanimljiva bit će dva okrugla stola s temam Žena je ženi i Žene i inovativnost.

Mlade inovatorice Ana Burica i Josipa Majić otkrit će kako su došli na ideju i koliko im je trebalo da razviju svoje proizvode iDerma i Tedy The Guardian. Vida Demarin iz poliklinike Aviva dat će svoj pogled na inovativnost u biznisu, dok će predsjednica Uprave Tele 2 Malin Elisabeth Holmberg iznijeti kako je biti na čelu teleoperatera koji inovacijama osvaja tržište. Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Ericsson Nikole Tesle, dat će svoj pogled iz tvrtke koja svoje inovativne proizvode izvozi po cijelom svijetu. Pogled iz muškog kuta zastupa će Saša Cvetojević, osnivač Zagrebačkog inkubatora poduzetništva.

Žena je ženi... tema je drugog okruglog stola, a bit će zanimljivo čuti kako panelistice iz raznih branši govore o pomoći kolegica. Sudjelovat će Jelena Veljača, Dubravka Vrgoč, Natalija Lacmanović, Maja Enis i Dren Žekić.

Osim okruglih stolova bit će zanimliva i predavanja Mirjane Krizmanić o tome kako preskočiti prepreke, te Sanele Dropulić iz AGIT-a oko fleksibilnog radnog vremena za zaposlene majke. Naravno, ne treba zaboraviti druženja i razmjenu iskustva u pauzama i ručku nakon konferencije.

19. travanj 2024 17:06