Aktualno Konferencijske vijesti Preporučeno Preporuka urednika

Sačuvajte srijedu za Marketing and Sales by Numbers, konferenciju koja se ne propušta

Lider
Autor Lider

Uskoro ni pekare neće moći raditi bez Facebook stranice, Instagrama, webshopa, a da ne spominjemo kako bi radi opstanka trebale početi proizvoditi peciva s posebnim svojstvima. Dobro, možda malčice karikiramo, ali ni takav scenarij nije posve nemoguć. U svakom slučaju, marketing i prodaja ganjaju neke brojke, a njih je sve teže doseći promocijom koja ide po ‘utabanim stazama’. Kako ostati number one, zadržati klijente i privući nove metodama koje sada ‘pale’, otkriva Liderova konferencija Marketing and Sales by Numbers koja će se održati 13. lipnja u zagrebačkom HUB385 s početkom u 10 sati.

Prekopat će se cijeli sektor širom i poprijeko. Iva Belé preispitat će vas za koju ekipu igrate i kako komunikacijski složiti superfunkcionalan tim, što je preduvjet za poslovni uspjeh. U srce i dušu biznisa odvest će vas Igor Belošić i Vedran Sorić, koji će uz predavanje o prodaji održati i radionicu koja će pokazati da ste srž prodaje upravo vi. Roland Markowski pomoći će vam da utvrdite gradivo jer samo je jedan šef, a to je vaš kupac.

>>> VIDEO: Sviđalo se to vama ili ne, danas se svi bavimo prodajom

Neće proći ni bez panela jer pripovjedači od zanata i novih formata imaju šošta za reći o storytellingu, a kada o tome pričaju Hrvoje Budin (Kadei), Davor Bruketa (Bruketa&Žinić&Grey), Iva Kaligarić (Señor) I Iva Pregernik Jungić (Iskon) svi se pretvaraju u uho. Mobilni marketing zbog kojeg su se tresla brda, a u našim krajevima rodilo se niš na tapetu će staviti Domagoj Davidović.

Panel o VR-u i AR-u okupit će Jana Jileka (DotMetrics), Liviju Novaković (HT), Dariana Škaricu (DivIT) I Ivana Tušeka (Degordian), a o mikroinfluencerima i makropovratima raspravljat će Mirjana Badurina Čanak (SAP), Saša Cvetojević (Insako), Marina Čulić Fischer (Dialog komunikacije), Ana-Marija Petričević-Liović (Foreo), Jelena Veljača, i Elena Wolsperger Dolezil (Dukat).

Slijedi pravi meč 2 na 1 u tri runde u kojem će glavna zvijezda biti native oglašavanje, a o njemu će divaniti iz iskustva Ivan Brezak Brkan (Netokracija) i Liliana Božić (Vipnet), Nataša Šudelija (24ContentHaus) i Katarina Kantolić (Addiko) te Iva Uščumlić (Media Val) i Gea Kariž (Mastercard Hrvatska).

>>> Native oglašavanje – native nije samo novo ime za sponzorirani sadržaj

Prije no što završimo druženje uz ovaj bogat i raznovrsan program održat će se još jedna spicy radionica.  Alexandru Jijian (SAP Hybris) podijelit će s nama kako ponuditi najbolje usluge bez prelaska na Tamni put sile.

S moderatorskog postolja konferencijom će dirigirati Vedran Vereš (Initaitive Zagreb), Marko Matejčić (MediaCom), Manuela Šola (Komunikacijski laboratorij) i Gordana Galović (404 agency).

Prijave i više o konferenciji na Marketing and Sales by Numbers

Komentari