Konferencijske vijesti
StoryEditor

Što telekomi očekuju u 2016.

14. Siječanj 2016.
Piše:
lider.media

Ususret ovogodišnjoj konferenciji ‘Trendovi u telekomunikacijama‘ koju Lider i PwC organiziraju 2. veljače u zagrebačkom hotelu Esplanade Davor Tomašković, predsjednik Uprave HT-a, govori da kompanija nastavlja investirati i da će ove godine povećati ulaganja u infrastrukturu

HT nakon lanjskog ulaganja više od 1,3 milijarde kuna i u 2016. nastavlja investirati i dodatno će povećati ulaganje u razvoj infrastrukture, najava je predsjednika Uprave HT-a Davora Tomaškovića ususret ovogodišnjoj konferenciji ‘Trendovi u telekomunikacijama‘ koju Lider i PwC organiziraju 2. veljače u zagrebačkom hotelu Esplanade. Ove godine u HT-u predviđaju pozitivne trendove u poslovanju, ali i preduvjete koji će jamčiti stabilnost. HT-ov čelnik na lanjskoj je konferenciji ‘Trendovi u telekomunikacijama‘ naglasio da je Hrvatska pri vrhu prema kvaliteti mreža, ali i upozorio da tržište neće moći održati niske cijene, pogotovo u korporativnom sektoru.

Što se u međuvremenu promijenilo, saznat ćemo na tradicionalnom konferencijskom panelu ‘Telekom CEO’s‘ koji će pokazati kako se vodeće telekomunikacijske kompanije u Hrvatskoj nose s tržišnim trendovima, regulatornim izazovima te promjenom navika i očekivanja kupaca. Na njemu će o planovima i strateškim izazovima u 2016. govoriti prvi ljudi telekomunikacijskih operatera, a svjež i originalan pogled na ključne trendove u telekomunikacijama, medijima i digitalu u sljedećoj godini dat će Dejan Ljuština, partner u Odjelu poslovnog savjetovanja PwC-a Hrvatske i SEE telekom-lider.

Više o konferenciji doznajte na: https://lider.media/tmt-2016

23. travanj 2024 17:46