Korona i biznis
StoryEditor

Brojimo šlepere: Herbarium d.o.o. lipanj završava s 30 šlepera punih proizvoda za inozemno tržište

28. Lipanj 2020.
Herbarium d.o.o.

Prije malo više od pola godine, točnije 6. prosinca 2019., u poduzetničkoj zoni općine Pitomača otvorena je nova tvornica za pakiranje čajeva. Herbarium d.o.o. je preselio svoje proizvodne linije u novu tvornicu, čime postaje jedna od vodećih tvornica za pakiranje čajeva, koji je dio Spider grupe Pitomača i partnerske kompanije Everton iz Italije.

image
Herbarium d.o.o.
Pola godine nakon otvorenja nove tvornice, u razdoblju krize izazvane koronavirusom Herbarium se može pohvaliti da je ovoga tjedna isporučeno devet kamiona koji prevoze gotove proizvode (kutijice čajeva) na tržište Italije za vodeće trgovačke lance kao što su Coop, Conad, Mirgoss, Lidl, Aldi, Unes i Prix.

- Uz to, lipanj planiramo zaključiti s trideset kamiona koji su otišli putem izvoza. Također, možemo se pohvaliti da u vrijeme pandemije COVID-19 nismo stali s izvozom naših proizvoda, rekli su nam iz te tvrtke.

image
Herbarium d.o.o.

Tvrtka Herbarium 70 posto svojih prihoda ostvaruje na stranom tržištu, te svoje proizvode plasira u dvanaest zemalja kao što su Njemačka, Italija, Češka, Slovačka, Mađarska, Slovenija, Grčka, Belgija, Švicarska, Cipar, Švedska, Kanada.

Za naredni period od godinu dana planiraju dodatno proširenje poslovanja na ostatak zemalja Europske unije i svijeta.

image
Herbarium d.o.o.

Pozivamo sve poduzetnike da nam se jave s informacijama o količini svojih kamiona i šlepera koje pune za izvoz. Do sada su se brojili turisti koji ulaze u Hrvatsku (da se ne bi krivo shvatili, svaki taj turist je zlata vrijedan), a Lider počinje brojiti kamione koji odlaze van naših granica s robom za prodaju.

Javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na naše društvene mreže.

16. travanj 2024 10:28