Korona i biznis
StoryEditor

Meteor grupa – Labud počinje proizvoditi i dezinficijense za kućanstva

09. Travanj 2020.
Piše:
PROMO
Izravno s Labudovih i Meteorovih proizvodnih vrpci dezinfekcijska sredstva LABpro stižu u mnoge ustanove, poduzeća i trgovačke lance

Meteor grupa – Labud uvela je i treću smjenu kako bi dodatno povećala proizvodnju dezinficijensa za kojima potražnja ne prestaje rasti.

Osim u Labudovim pogonima u Zagrebu dezinfekcijska sredstva​ LABpro ​od kraja prošlog tjedna proizvode se i u Meteorovim pogonima u Đakovu uz najviše mjere sigurnosti i zaštite zaposlenika. Ti dezinfekcijski proizvodi za profesionalnu upotrebu ravno s proizvodnih vrpci odlaze u mnoge ustanove, poduzeća i trgovačke lance kako bi svi oni koji rade i posluju te se brinu za potrebe građana u uvjetima pandemije COVID-19 mogli provoditi pojačane mjere zaštite.

Uz postojeću proizvodnju dezinfekcijskih sredstava za profesionalnu upotrebu, koja je sada znatno povećana, Meteor grupa – Labud uskoro pokreće proizvodnju dezinfekcijskih sredstava za kućanstvo i osobnu upotrebu.

image
foto

Linija LABpro za učinkovitu dezinfekciju domaćinstva stoga će uskoro na policama trgovina biti dostupna i potrošačima. Uz to su osigurane dovoljne količine svih već dobro poznatih Labudovih proizvoda za čišćenje i higijenu doma, za kojima je također povećana potražnja.

Vrijedni zaposlenici

Da bi svi ti proizvodi neometano i pravodobno i u ovim izvanrednim okolnostima stizali do kupaca i potrošača i da bismo svi zajedno bili zaštićeniji i sigurniji, zaslužni su prije svega vrijedni i odgovorni zaposlenici Meteor grupe – Labud koji svaki dan i dalje redovito dolaze na radno mjesto.

Zaposlenici pokazuju iznimnu spremnost i požrtvovnost želeći svojim radom pridonijeti većoj sigurnosti hrvatskih građana i svih onih koji su na prvoj crti obrane od koronavirusa. Meteor grupa – Labud istodobno provodi maksimalne mjere kako bi i oni bili zaštićeni u obavljanju svojih poslova.

Zato je za zaposlenike osigurana zaštitna oprema, radni prostori dezinficiraju se nekoliko puta na dan i način rada prilagođen je u skladu s uputama stručnjaka i mjerodavnih službi. Radnici u proizvodnji uz to su dodatno nagrađeni s tisuću kuna za svoj odgovorni i maksimalno angažirani rad, a za sve zaposlenike Grupa je osigurala pakete sredstava za dezinfekciju za njihove osobne potrebe kako bi svi bili zaštićeniji i u svojim domovima.

Brza i efikasna reakcija

Unatoč stalnom povećavanju tržišnih zahtjeva i potrebama Meteor grupa – Labud dio proizvodnje dezinfekcijskih sredstava i svojih drugih proizvoda daruje zajednici, to jest onima kojima je pomoć najpotrebnija i hitna. Tako su Hrvatskome Crvenom križu donirana dezinfekcijska sredstva za volontere koji pomažu starijim i bolesnim sugrađanima, a proizvodi za dezinfekciju redovito se daruju i bolnicama.

Više od tisuću proizvoda donirano je humanitarnoj udruzi 'Rijeka ljubavi' iz Osijeka, a u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem 240 paketa dostavljeno je građanima Zagreba čiji su domovi stradali u potresu. Donacija je osigurana i DVD-u Granešina za potrebe vatrogasaca koji nesebično i požrtvovno pomažu stanovništvu Markuševca i okolice koji su znatno pogođeni potresom.

U okolnostima koje su za sve bile neočekivane i u kratkom roku donijele nova pravila života te mnogo drugačije uvjete poslovanja Meteor grupa –Labud pokazala je sposobnost da brzo reagira i prilagodi poslovanje, efikasno odgovori na nove potrebe i osigura dovoljne količine strateški važnih proizvoda. 

24. travanj 2024 00:14