Korona i biznis
StoryEditor

SAP omogućio besplatan pristup svojoj tehnologiji

09. Travanj 2020.
Kao odgovor na utjecaj koronavirusa na lanac opskrbe i poslovna putovanja SAP je tvrtkama i pojedincima omogućio slobodan pristup pojedinim rješenjima

Sigurnost i dobrobit građana prioritet su u cijelom svijetu u kontekstu učinaka koronavirusa. Uzevši u obzir trenutačnu epidemiološku situaciju, SAP je tvrtkama i pojedincima omogućio slobodan pristup svojim rješenjima.

Prvo od nekoliko besplatnih rješenja SAP XM koja ​je ponudio SAP jest Remote Work Pulse koje pomaže organizacijama shvatiti jesu li spremne za rad na daljinu, kako rade njihovi zaposlenici i kakva im je podrška potrebna kako bi se prilagodili novim radnim okruženjima. Samo u prvih četiri dana tisuće organizacija prijavile su se za to besplatno upravljanje iskustvom (XM).

Potpora biznisu

U znak potpore SAP je svim poslovnim subjektima ponudio besplatan pristup platformi SAP Ariba Discovery na kojoj svaki kupac i naručitelj može uputiti svoj zahtjev, a svaki dobavljač odgovoriti te ponuditi svoju robu ili usluge.

Tako se kupci i dobavljači mogu povezati brzo i učinkovito te umanjiti poremećaje na tržištu prouzročene kašnjenjem isporuka, problemima s kapacitetom i povećanom potražnjom potrošača za pojedinim proizvodima u ovome kriznom razdoblju.

Kao odgovor na sve veće promjene u rasporedima i otkazivanju putovanja te kao pomoć onima koji moraju putovati tvrtka je omogućila besplatan pristup usluzi TripIt Pro sljedećih šest mjeseci svima koji se registriraju za korištenje usluge TripIt između 13. ožujka i 14. travnja. Riječ je o aplikaciji iz portfelja SAP Concur koja korisnike informira o trenutačnoj situaciji povezanoj s planiranim itinerarom.

Za pomoć tvrtkama koje moraju raditi na daljinu SAP Litmos nudi potpuno besplatni Remote Readiness & Effectivity Academy sa sadržajem za obuku za svakoga, i to bilo gdje i u bilo kojem trenutku. Spremni tečajevi utemeljeni na videozapisima osmišljeni su tako da pomognu pri uspostavljanju najbolje prakse daljinskog rada, održavanju najviših razina higijene i mentalnog zdravlja za radnike i razvijanju vodstva u vrijeme promjena i izazova.

Vrijedni alati

Lagani alat za upravljanje projektima i suradnju za optimizaciju procesa Ruum by SAP stvorio je dva predloška za popis prilagođena centrima za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC​) kako bi pomogao tvrtkama i pojedincima da planiraju, pripreme i odgovore na COVID-19. Tim prilagođenim predlošcima lako se mogu koristiti tvrtke, neprofitne organizacije, obitelji, pojedinci ili svatko komu treba početna točka za stvaranje plana.

Budući da zdravstvene organizacije postaju preopterećene brojem pacijenata kojima je potrebna pažnja i njega, COVID-19 Pre-Screen & Routing dostupan je svim državnim i lokalnim vlastima kao i javnim zdravstvenim organizacijama. Ova besplatna online pomoć pruža javnosti ažurne informacije o koronavirusu, pomaže zdravstvenim organizacijama i vladi smanjiti pritiske, napraviti trijažu potencijalnih slučajeva i biti u toku i odgovarati na izazove s kojima se suočava zajednica. COVID-19 Dinamic Call Center Script podržava osoblje javne zdravstvene organizacije u pružanju točnih, ažurnih informacija pozivateljima o COVID-19.

– Suočavamo se s neviđenim izazovima, a utjecaj koronavirusa osjeti se i na lokalnoj razini i u cjelokupnome globalnom gospodarstvu. Omogućavajući besplatan pristup SAP-ovoj tehnologiji, možemo pomoći riješiti današnje izazove – rekla je Sonja Popović, direktorica tvrtke SAP d.o.o. 

22. travanj 2024 05:41