Kripto
StoryEditor

Revolut dodaje meme token bonk u sklopu kampanje nauči i zaradi

15. Veljača 2024.

Revolut, jedna od najvećih i najpopularnijih neobanaka, sprema se uvesti bonk token u svoj program učenja i zarađivanja, jedan od meme tokena na solani o kojima se najviše pisalo 2023. godine. 

Edukativna kampanja učenja koja prati lansiranje nastoji naučiti nove ulagače o kriptovaluti, potencijalno ih potičući da istraže bonk kao priliku za ulaganje. 

U nedavnoj izjavi, BONKDAO tim, kreatori bonka, najavili su partnerstvo koje predviđa značajan porast korisnika kroz kampanju ‘nauči i zaradi’. 

- Fokus kampanje bit će uključivanje 500.000 novih korisnika, značajno povećavajući bazu aktivnih vlasnika kroz kampanju nauči i zaradi - izjavili su.  

Neki kripto projekti koji su već u programu Learn and Earn uključuju algorand, near, avalanche i 1inch. 

Korisnici zarađuju nagrade sudjelovanjem u aktivnostima učenja o projektu. Na primjer, u vezi s avalancheom, korisnici mogu pristupiti informativnom vodiču na tri stranice o projektu i kratkom kvizu za procjenu svog razumijevanja. 

Pitanja kviza su jednostavna. Nakon točnog odgovora na pitanja, korisnici odmah dobivaju malu količinu kriptovalute položenu na njihov Revolut račun. Važno je napomenuti da korisnici imaju neograničen broj pokušaja odgovaranja na pitanja. 

BONKDAO objašnjava da će postojati dvije faze u planu za akviziciju korisnika na Revolutu. 

- Bit će 2 vala akvizicije korisnika. Prva će biti pokretanje tokena s organskim rastom za 1 do 2 mjeseca. Druga će biti L&E kampanja za uključivanje novih korisnika - pojasnili su.  

Međutim, u prosincu 2023. Revolut je privremeno obustavio neke od svojih kripto usluga za poslovne korisnike u Ujedinjenom Kraljevstvu. 

Odluka je došla kao odgovor na najavu Uprave za financijsko ponašanje (FCA) o novim pravilima za kripto imovinu koja se trebaju implementirati ove godine. 

Unatoč poduzimanju aktivnih mjera za promicanje usklađenosti korisnika s kripto propisima, Revolut se udružio s pružateljem kripto poreza Koinly. 

U vrijeme objave, cijena bonka iznosi 0,00001424 dolara. U proteklih tjedan dana cijena je porasla 35 posto. 

U međuvremenu, bonk je pušten u ekosustav u prosincu 2022. masovnim airdropom. Meme projekt ima više od 131 integracije u devet blockchaina. 

Međutim, ova partnerstva poboljšavaju pogodnosti korisnika na različitim platformama. Prijavljeno je da se nekoliko dana nakon lansiranja bonka, 20.000 novih novčanika pridružilo ekosustavu solane. 

28. travanj 2024 14:08