Kripto
StoryEditor

Ronaldo i Binance objavljuju treću NFT kolekciju s ekskluzivnim nagradama obožavatelja

12. Listopad 2023.

Nogometna mega zvijezda Cristiano Ronaldo i najveća kripto mjenjačnica Binance najavili su lansiranje treće NFT kolekcije, CR7 ForeverZone, koji sadrži 50.000 misterioznih kutija ograničenog izdanja, bit će besplatno dostupne novim i postojećim korisnicima mjenjačnice.

Trenutna suradnja Ronalda i Binancea traje već neko vrijeme, sa zajedničkim ciljem transformacije interakcija obožavatelja unutar sportskog i zabavnog sektora i privlačenja obožavatelja u Web3 prostor.

Ronaldova treća NFT kolekcija

Svaka misteriozna kutija omogućuje pristup jedinstvenom NFT-u inspiriranom CR7, s ciljem približavanja obožavatelja jednom od najvećih igrača svih vremena, prema priopćenju za javnost.

CR7 ForeverZone kolekcija uključuje 50 potpisanih nogometnih lopti i 50 majica, 50 ulaznica za Binance Blockchain Week i ekskluzivne NFT-ove iz prethodnih Ronaldovih suradnji. Kolekcija također nudi jednu zlatnu NFT kartu, što je ekskluzivna prilika za osobno upoznavanje i treniranje s Ronaldom.

- Uvijek sam osjećao nevjerojatnu energiju i podršku svojih obožavatelja i želio sam se angažirati i podijeliti s njima na način koji nas još više zbližava. S Binanceom smo u mogućnosti izgraditi ovu pristupačnu vezu i donijeti jedinstvene mogućnosti kroz naše partnerstvo, a ja s njima mogu podijeliti dio svoje ostavštine – rekao je Ronaldo u izjavi.

Nakon lansiranja treće NFT kolekcije, Binanceova glavna direktorica marketinga Rachel Conlan također je komentirala partnerstvo s Ronaldom.

- Kao jedan od najvećih sportaša naše ere, Ronaldo ne stvara samo sportsku povijest, on je na čelu inovacijske revolucije. S našom trećom NFT kolekcijom, kolekcijom CR7 ForeverZone, počašćeni smo što mu možemo pomoći da podijeli djelić svoje ostavštine s obožavateljima dok utiremo put budućnosti sporta i zabave vođene Webom3 – rekla je Conlan.

Cristiano Ronaldo x Binance

Prošlog ljeta Binance je sklopio partnerstvo s Ronaldom, obećavši da će svojim obožavateljima ponuditi ‘neviđena iskustva‘ putem platforme Binance NFT, nedugo nakon čega je izbacio svoju NFT kolekciju CR7 sa sedam animiranih kipova s četiri razine rijetkosti.

38-godišnja sportska senzacija tada je u srpnju ove godine predstavila drugu kolekciju Forever CR7: The GOAT, koja se sastojala od širokog spektra digitalnih kolekcionarskih predmeta koji ovjekovječuju neke od njegovih najboljih postignuća, organiziranih u različite kategorije.

Ronaldo je također prošao detektor laži u rujnu kako bi odgovorio na razna pitanja o nogometu, uključujući ona o njegovim NFT investicijama.

27. travanj 2024 21:11