Tvrtke i karijere
StoryEditor

Nove pretumbacije u Combisu: Član Uprave Mladen Gregović podnio ostavku

27. Siječanj 2020.
Mladen Gregović
Član uprave i glavni direktor za operacije nastavlja karijeru izvan kompanije

Član Uprave regionalne ICT tvrtke Combis i glavni direktor za operacije Mladen Gregović podnio je ostavku na svoje dužnosti te nastavlja karijeru izvan kompanije. Ostavka stupa na snagu 1. veljače 2020. godine.

- Zadovoljan sam vremenom provedenim u Combisu kroz koje sam nastojao pružiti svoj profesionalni maksimum, upoznao izuzetan broj stručnjaka te imao priliku pratiti razvoj impozantnih projekata - rekao je Gregović.

Prije dolaska u Combis, Mladen Gregović je više od 20 godina gradio karijeru u financijskoj industriji gdje je radio na dizajnu, razvoju i administraciji IT sustava te vodio brojne strateške projekte.

Član uprave i glavni direktor za prodaju Damir Horvat zahvalio je Gregoviću na suradnji i doprinosu u poslovnoj transformaciji Combisa i zaželio mu sve najbolje u budućim poslovnim pothvatima.

Gregović je završio Fakultet Elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, posjeduje brojne renomirane certifikate, iskustvo u upravljanju te stručno znanje procesa financijske i IT industrije. Više od deset godina bio je izvršni direktor IT sektora Raiffeisen banke u Hrvatskoj, a članom Uprave Combisa imenovan je 2016. godine.

Inače, ovo je druga ostavla člana Uprave Combisa u posljednja gotovo četiri mjeseca. Naime, lani je tadašnji predsjednik Uprave Hrvoje Išek napustio HT grupu. Od 1. studenoga do imenovanja novog predsjednika Uprave operativno vođenje kompanije preuzeo je Damir Horvat, dotadašnji regionalni direktor prodaje.

Od Išeka se biranim riječima oprostio Saša Kramar kao član Uprave HT-a i predsjednik NO-a Combisa. No u međuvremenu je i Kramar neočekivano dao otkaz i najavio odlazak iz kompanije s krajem 2019. godine. 

19. travanj 2024 10:17