Tvrtke i karijere
StoryEditor

Saša Kramar nakon Uprave Hrvatskog telekoma karijeru nastavlja u Spanu

31. Siječanj 2020.

Početkom veljače poziciju člana Uprave i Direktora za razvoj međunarodnog poslovanja (International Business Development Director) u Spanu preuzima Saša Kramar. Kramar u Span dolazi iz Hrvatskog Telekoma gdje je posljednjih četiri godine bio član Uprave i glavni direktor za poslovne korisnike.

- Saša Kramar će u Spanu biti zadužen za razvoj poslovanja na stranim tržištima na kojima je Span već prisutan, kao i za širenje na nova tržišta - poručuju iz Spana.

Podsjetimo, Kramar je bio i predsjednik NO-a Combisa. Krajem proškle godine u Combisu se dogodilo nekoliko velikih promjena. Naime, predsjednik Uprave Hrvoje Išek napustio je HT grupu. Od 1. studenoga do imenovanja novog predsjednika Uprave operativno vođenje kompanije preuzeo je Damir Horvat, dotadašnji regionalni direktor prodaje.

A od Išeka se biranim riječima oprostio Saša Kramar kao član Uprave HT-a i predsjednik NO-a Combisa. No u međuvremenu je i Kramar neočekivano dao otkaz i najavio odlazak iz kompanije s krajem 2019. godine. Sada je poznato gdje nastavlja svoju karijeru. 

24. travanj 2024 07:23