Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: M SAN izašao iz suvlasništva u Ventexu, novosti kod Željka Mandarića, odlazak direktora Inter carsa, promjene u Upravi EMPWR-a...

26. Svibanj 2021.
Željko Mandarić

M SAN je izašao iz suvlasništva u VENTEXU i sad je direktor Danko Venturini jedini vlasnik te riječke IT tvrtke.

Riječki poduzetnik Željko Mandarić, najpoznatiji po svom MANŠPEDU, izašao je iz Uprave FILTOMA iz Viškova nakon nepunih godinu dana. Tvrtka je u vlasništvu Vlaste Filipović i Patricije Anić, koja je sad jedina članica Uprave. Istodobno je Mandarić izašao i iz suvlasništva u ADRIA BETONU iz Kastva, a njegov udjel preuzeo je Ratko Pivaš i pridružio se kao suvlasnik Mihaelu Kadiću.

Robert Antončić nije više direktor u INTER CARSU, koji je vodio 15 godina. Tvrtku iz Zaprešića koja se u sklopu istoimene poljske grupacije bavi distribucijom autodijelova, guma i opreme sad samostalno vodi Mirko Rugle.

Katica Miholić nova je direktorica u tvrtki EMPWR (bivši AMINOLABS ATLANTIC, a prije toga ATLANTIC MULTIPOWER) umjesto Sanjina Weihnachta i Nadira Paulovića. Wouter Georges M Quaghebeur i Peter Lieven G Denolf ostali su na direktorskim pozicijama.

Eugeniu Prodan novi je zamjenik predsjednika NO-a MLINARA umjesto Rustama Kurmakaeva.

Slobodanu Zlatanovskom dodijeljena je prokura u HEINEKENU HRVATSKA.

Andrija Vladić nije više u vlasničkoj strukturi MONTELEKTRA iz Kastva. Ostalih pet suvlasnika ujedno su i članovi Uprave, kojoj je na čelu Ferucio Muzica.

Nikolina Jurković nije više članica NO-a INTEREUROPE.

Splitski BOBIS dobio je Upravu kojoj je na čelu dosadašnji direktor Petar Bašić, a novi član Uprave je Krešimir Grančić.

Siniša Juzbašić novi je član Uprave PSC-a DALMACIJA iz Splita.

Marina Vidič nova je članica NO-a ISTARSKE KREDITNE BANKE UMAG umjesto Antona Belušića.

Petra Frankol nova je članica NO-a EKO-FLOR PLUSA umjesto Frane Dilbera.

Suvlasnicima tvrtke ZAK iz Karlovca Sanji Kufner i Antonu Kostelcu dodijeljena je prokura. Treća suvlasnica, Milena Kostelac, ostala je direktorica.

Mario Vučko nije više član Uprave tvrtke DI ČAZMA.

Maja Malnar nova je članica NO-a RIJEKE PLUS umjesto Irene Miličević, koja je bila i zamjenica predsjednika NO-a.

Dosadašnjem članu Uprave zagrebačkog TRGOMETALA Stjepanu Svibenu dodijeljena je prokura, a Dalibor Bagarić, koji je bio predsjednik Uprave, imenovan je direktorom.

Domagoj Frank nije više član Uprave HT PRODUKCIJE.

Massimo Rizzi i Dalibor Matijašić ušli su u Upravu MARITERMA iz Rijeke, koja sad ima petero članova.

Lucijan Katić novi je član i zamjenik predsjednika NO-a SPLIT PARKINGA umjesto Joze Šituma, koji ostaje u NO-u, a iz NO-a je izašao Mario Tomasović.

Damir Dražetić novi je direktor KEMIS-TERMOCLEANA umjesto Zorana Matića.

Dario (Vrkljan) Vrkljan novi je direktor tvrtke VRKLJAN iz Gospića umjesto suvlasnice Gordane Vrkljan, koja se povukla na poziciju prokuristice.

Milica Ferenčak vratila se na direktorsku poziciju u PSC FERENČAK iz Križevaca. Ona i drugi suvlasnik Dragutin Ferenčak u lipnju 2017. povukli su se na poziciju prokurista, a posao je u međuvremenu kao direktor vodio Tihomir Petrač.

HEP-PLIN je nakon preuzimanja GRADSKE PLINARE KRAPINA u tu tvrtku postavio NO kojem je na čelu Marko Dvorski, njegov zamjenik je Ante Ćurić, a članovi su Damir Matus, Ana Celjak i Kristijan Artić.

Dosadašnja članica NO-a tvornice konca UNITAS iz Zagreba Rosana Dragičević nova je zamjenica predsjednika NO-a umjesto Ante Kovača, umjesto kojeg je u NO ušla Ivana Matić.

20. travanj 2024 09:15