Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Mandarić postavio novog predsjednika Uprave Adria Oila, smjena na čelu Tapessa, odlazak Jakšića iz Wingmana…

09. Srpanj 2021.
Andrej Šolaja

Andrej Šolaja novi je predsjednik Uprave ADRIA OILA umjesto vlasnika Željka Mandarića, koji se povukao na poziciju člana Uprave, iz koje je izašao Dragan Miljenović.

Nakon preuzimanja TAPESSA iz Kastva GITONEOVA tvrtka VITLO USLUGE postavila je Davida Vukelića za direktora umjesto dosadašnje suvlasnice Mirjane Nikolovski, a drugi suvlasnik Borče Nikolovski ostao je bez prokure.

Vedran Jakšić nije više vlasnik i direktor zagrebačkog WINGMANA. Novi suvlasnici su Perica Jakšić (koji je novi predsjednik Uprave), Vladimir Vukojević (novi član Uprave) i Darko Prpić. Vedran Jakšić poznatiji je kao osnivač i donedavni suvlasnik i predsjednik Uprave naftnog distributera APIOSA. Tvrtku je ove godine preuzeo grčki CORAL i promijenio mu naziv u CORAL CROATIA, a Jakšić je ostao član Uprave.

Berislav Bošnjaković nije više suvlasnik tvrtke NITESCO iz Rijeke. Ostala dvojica suvlasnika, Nino Pintarić i Tomislav Pintarić, povukli su se s direktorskih pozicija i preuzeli prokuru. Za novu članicu Uprave imenovana je Silva Polić Dobre.

Henrik Vilhelm Kjellberg novi je direktor u pulskoj PLAN ADRIJI umjesto opozvanog Jespera Agtea Johansena.

Bojan Grbec izašao je iz vlasničke strukture zagrebačkog HOLOSYSA, koji se ponajprije bavi IoT rješenjima.

Horst Greisinger pridružio se na direktorskoj poziciji u NEKRETNINAMA SPLIT i NEKRETNINAMA ZADAR Berndu Georgu Burkhardu Bausu umjesto Andreasa Burgera.

Član NO-a EKO MOSLAVINE Ivan Matković promoviran je u zamjenika predsjednika NO-a.

Jedini član Uprave tvrtke KRUG iz Splita Petar Meštrov preuzeo je vlasništvo od Ksenije Meštrov.

Ivan Bušljeta i Ozren Brunović preuzeli su direktorsku poziciju u ALONIJA USLUGAMA i AQUARIUSU ZRĆE od Davora Peccija. Iste promjene nešto ranije napravljene su na čelu klubova Papaya i Nomad.

Potvrđen je predstečajni sporazum za SILOSE PITOMAČA u vlasništvu Franje Halasa. Vjerovnici su pristali na otpis 75 posto od 8,8 milijuna kuna potraživanja, a ostatak od 2,2 milijuna kuna dužnik se obvezao isplatiti u ratama do kraja 2025. godine.

Davor Turčić pridružio se Lidiji Turčić kao suvlasnik i direktor CONFERO ZAPOŠLJAVANJA iz Zagreba.

Ivan Alaupović nije više član Uprave RI BAROVA.

Antonio Ivanković novi je zamjenik predsjednika NO-a komunalne tvrtke BILAN iz Orebića umjesto Josipa Guća.

Simonu Stariču dodijeljena je prokura u SANOLU H iz Zagreba umjesto Vladimira Severa.

24. travanj 2024 08:48