Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Meritus upravljanju novi naziv i NO, smjena na čelu Appleovog zastupnika, Terme Jezerčica pripojene Rudanu…

13. Prosinac 2021.
Graciano Rudan

Tvrtka MERITUS UPRAVLJANJE promijenila je naziv u M PLUS CROATIA i dobila Nadzorni odbor. Igor Varivoda imenovan je predsjednikom NO-a, Gordan Kolak zamjenikom predsjednika, a Zvonimir Mršić, Ivan Stupalo i Boris Šavorić postali su članovi Odbora.

Graciano Rudan pripojio je TERME JEZERČICA nakon preuzimanja svojoj matičnoj tvrtki RUDAN.

Tsolaire Arslanian novi je direktor zastupnika APPLEA, tvrtke ISTYLE ciparskog vlasnika ISTYLE CYPRUS LIMITED umjesto Ferenca G. Kovácsa.

KONČAROVA tvrtka KONČAR – METALNE KONSTRUKCIJE preoblikovala se iz dioničkog društva u društvo s ograničenom odgovornošću. Sanja Lalić postala je nova članica tvrtkina NO-a umjesto Mladena Matečića.

EMPWR iz Nove Gradiške (bivši AMINOLABS ATLANTIC) osnovao je Nadzorni odbor. Na čelu mu je Peter Lieven G Denolf, a njegov zamjenik je Wouter Georges M Quaghebeur.  Obojica su proteklu godinu bila na poziciji direktora, a sad kompanijom samostalno operativno upravlja Katica Miholić, koja je direktorica od svibnja. Treći član NO-a je John Emiel G Verhaeghe.

Stjepan Matijević izašao je iz vlasničke strukture tvrtke MARINADA, koja sada ima 49 suvlasnika.

Gordan Muškić postao je novi predsjednik Uprave SALONA DENTAL STOMATOLOŠKE POLIKLINIKE, a Ivan Brakus postao je novi član Uprave.

Nadja Schaps Horvat postala je nova predsjednica Uprave tvrtke IMPLANT CENTRE MARTINKO, a Damir Martinko, koji je do sada bio direktor, imenovan je članom Uprave.

Viki Puharić postao je novi predsjednik NO-a MAKARSKOGA KOMUNALACA umjesto Šimuna Babića, Ivo Glavina postao je zamjenik predsjednika NO-a umjesto Ljubomira Ljubičića, a Mate Letica i Vedran Validžić postali su novi članovi Odbora umjesto Jelene Sučić i Ivana Glibote.

Kristijan Fafanđel postao je novi član NO-a tvrtke RAPSKA PLOVIDBA umjesto Borisa Debelića.

Ivan Mišetić postao je novi član NO-a tvrtke SLAVONIJA ŽUPANJA.

Tvrtki ARMUS, u vlasništvu Mije Prgometa, pripojena je tvrtka PROJEKT RATARSKA, koja je bila u vlasništvu Ane Prgomet. Ona je ujedno direktorica tih tvrtki.

29. travanj 2024 16:41