Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Mislav Galić nakon Leda, Jamnice i Mlinara pronašao novi angažman

20. Siječanj 2022.
Mislav Galić

Nekadašnji prvi čovjek Leda i Jamnice, te član Uprave Agrokora i prvi čovjek Mlinara Mislav Galić postao je novi član Uprave tvrtke Saubermacher-EKP iz Splita umjesto Ilije Špikića. Na toj se poziciji pridružio Robertu Čajiću, koji je ujedno i direktor sestrinske tvrtke Saubermacher-CRO iz Varaždina. Grupacija sa sjedištem u Grazu bavi se zbrinjavanjem otpada u više od 60 gradova u Austriji, Mađarskoj, Češkoj, Njemačkoj, Francuskoj i Hrvatskoj.

Galić je smijenjen sa čelne pozicije u Jamnici nakon što je dao intervju Lideru pod naslovom 'Za rekordno dobar rezultat Jamnice minoran je doprinos izvanredne uprave', u kojem je ustvrdio da je podizanje EBITDA-e za više od 50 posto rezultat restrukturiranja 'koje smo u dogovoru s bivšim vlasnikom Ivicom Todorićem počeli provoditi još početkom 2016.' Intervju je objavljen 10. kolovoza 2018, a Galić je ekspresno smijenjen samo 18 dana kasnije.

Nakon smjene u Jamnici, Galić je preuzeo savjetničku poziciju u Čakovečkim mlinovima, te kraće vrijeme bio predsjednik Uprave Mlinara.

20. travanj 2024 12:22