Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Nastavak vlasničkog čišćenja u Rimčevom Greyp Bikesu, smjena na čelu Scott Badera, promjene u Upravi Valamara…

19. Siječanj 2022.
Mate Rimac

Nakon što je u prosincu šest članova Društva napustilo suvlasništvo tvrtke GREYP BIKES, sada su vlasničku strukturu napustili i Ziad Tassabehji te kineska tvrtka CAMEL GROUP. Uz PORSCHE, manjinski vlasnici ostali su Mate Rimac i Adriano Mudri.  

Tina Buhin imenovana je novom predsjednicom Uprave tvrtke SCOTT BADER umjesto Andreja Potežice, koji je na čelu tvrtke bio od 2007.,a Đurđa Marš u Upravi je zamijenila dosadašnjeg člana Marca Villa.

Ivana Budin Arhanić, koja je dosad bila prokuristica tvrtke VALAMAR RIVIERA, postala je njezina nova članica Uprave. Novom prokuristicom imenovana je Vlatka Kocijan, a istu poziciju napustila je Vesna Tomić.

INFODOM Slavka Vidovića pripojio je tvrtku kći TELEDOM.

Tvrtka TANG pripojila je TANG ZUPČANIKE.

Milvana Stanković postala je predsjednik NO-a PRAGRANDEA umjesto Ivana Beletića-Tatića, Barbara Unković njezina zamjenica umjesto Saše Škrinjara koji je ostao član odbora. Odboru se pridružio i Edi Pereša, a napustio ga je Boris Ružić i Dejan Jurčić.

Vedran Čuček i Martina Čuček preuzeli su vlasništvo nad tvrtkom BIOELEKTRONIKA od Dragutina Čučeka.

Tvrtka BMD STIL ušla je vlasničku strukturu VODOPRIVREDE-ZAGORJE iz Klanjca, a napustilo ju je ukupno 28 članova Društva. Sad ima ukupno 26 suvlasnika.

Danijel Mađarić zamijenio je Gorana Pejića na poziciji zamjenika predsjednika NO-a FLAMMIFERA.

Tvrtka Vladimira Podkrajšeka i Mirte Kolesarić BIOSISTEMI GRUPA preuzela je vlasništvo nad njihovom tvrtkom BIOSISTEMI.  Podkrajšek je također prestao biti tvrtkin prokurist, a Matea Gorišek Zavišić imenovana je novom direktoricom.

AMADEUS M.A.J. pripojen je tvrtki AMO DIZAJN JJ.

Nakon što je talijanski SIMEST S.p.A. napustio vlasničku strukturu BDF SERVISA, tvrtka BDF INDUSTRIES S.p.A. postala je njezin jedini vlasnik.

Nikola Mikac postao je novi direktor TOPLICA SVETI MARTIN umjesto Igora Nekića.

Miroslav Hlebar više nije član Uprave ENERGY PLUSA. U Upravi je bio od 2018.

Damir Marenić zamijenio je Tihanu Harmund na poziciji direktora VIRKOMA.

Jasna Kosanović napustila je vlasničku strukturu tvrtke AGITRADE.

19. travanj 2024 08:49