Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Nastavljaju se smjene u Holdingovim tvrtkama, Marko Bogdanović više nije direktor ZM-Vikoma, jedna tvrtka Dejana Bosaka u predstečaju…

10. Prosinac 2021.
Marko Bogdanović

Miroslav Živko, koji je najprije bio vršitelj dužnosti direktora GRADSKE PLINARE ZAGREB umjesto Tomislava Mazala, postao je njezin novi direktor. Također, Boris Sesar, koji je nedavno imenovan novim članom Uprave ZAGREBAČKOG HOLDINGA, postao je novi predsjednik NO-a GRADSKE PLINARE ZAGREB umjesto Bernarda Mrše. Matija Subašić-Maras, također članica Uprave HOLDINGA, postala je zamjenica predsjednika NO-a umjesto Daniele Franić, a Romina Benčić Škrinjar i Gordana Buturajac nove su članice NO-a umjesto Marice Dusper, Tomislava Bilića i Vlatke Kottnig. Osim toga, Sesar i Subašić-Maras imenovani su predsjednikom i zamjenicom predsjednika NO-a VODOOPSKRBE I ODVODNJE te GRADSKOGA STAMBENO-KOMUNALNOGA GOSPODARSTVA, a kao članice Odbora u VODOOPSKRBI su im se pridružile Buturajac i Tatjana Operta, dok su u GSKG-u članice Odbora postale Benčić Škrinjar i Vlatka Smolković.

Nakon preuzimanja tvrtke CRODUX DERIVATI DVA od Ivana Čermaka slovenski PETROL osnovao je Nadzorni odbor. Robert Bizjak postao je predsjednik NO-a, Miha Kirn njegov zamjenik, a Mario Putak član Odbora.

Krešimir Barić postao je član NO-a ERSTE CARD CLUBA umjesto Birte Quitt.

Marko Bogdanović više nije direktor ZM-VIKOMA, a na toj je poziciji bio tek od lipnja ove godine.

Nad tvrtkom PLANET LOGISTIKA ZAPOŠLJAVANJE iz Zagreba Dejana Bosaka, koji je i direktor, otvoren je predstečajni postupak. Tvrtka je 30. rujna iskazala manjak likvidnih sredstava od 6,5 milijuna kuna. U planu restrukturiranja vjerovnicima je predloženo da otpišu 70 posto od 8,3 milijuna kunu potraživanja, a ostatak bi im bio isplaćen, nakon počeka od godine dana, u iduće tri godine. Najveći vjerovnici su MANILA EMPLOYMENT (3,8 milijuna kuna) i Ministarstvo financija (2,9 milijuna kuna). Ročište vjerovnika zakazano je za 14. travnja u Karlovcu.

U Sudskom registru potvrđeno je da je BADEL 1862 preuzeo vlasništvo nad šibenskom tvrtkom VINOPLOD-VINARIJA.

Slaven Kufner i Krunoslav Molinar dali su ostavke na članstvo u NO-u bjelovarskih CESTA.

20. travanj 2024 22:32