Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi čelnik Raiffeisen leasinga, promjene u upravama Pevexa, Cimosovog P.P.C.-a Buzet…

13. Studeni 2020.
Toni Jurčić, Raiffeisen leasingfoto Dražen Lapić

Toni Jurčić novi je predsjednik Uprave RAIFFEISEN LEASINGA. On je u kolovozu, nakon odlaska predsjednika Uprave Krešimira Perića, kao član NO-a imenovan na poziciju zamjenika člana Uprave, pa mu je bio zamrznut mandat u NO-u. Sad je umjesto Jurčića u NO ušla Suzana Laušin-Katanec.

Tri tjedna nakon dolaska Renate Duke u Upravu PEVEXA, iz Uprave je otišao Martin Štenglin.

Petar Orbanić opozvan je na pola mandata iz Uprave CIMOSOVE tvrtke P.P.C. BUZET. Sad je jedini član Uprave Tadej Stanič, koji je na toj poziciji od siječnja ove godine.

Direktor LAPORA iz Velike Gorice Goran Večković vlasnički je preuzeo tvrtku od Višnje Večković. Nova prokuristica je Ivana Večković umjesto Marcele Večković.

Dejan Ljuština nije više član Uprave PRICEWATERHOUSECOOPERS SAVJETOVANJA.

Gradovi Biograd i Obrovac, te općine Pakoštane, Pašman i Sveti Filip i Jakov ušli su u vlasničku strukturu zadarske LIBURNIJE. Ovaj autoprijevoznik sad ima 19 suvlasnika, jedinica lokalne samouprave sa šireg zadarskog područja.

Ivanu Rožiću opozvana je prokura u tvrtki MIHA SECOND iz Zagreba.

Josipu Kukuruzoviću dodijeljena je prokura u POLIKLINICI IDENTALIA iz Zagreba.

Tvrtka TRIO I iz Buzeta ukinula je tročlani NO.

Fabrice Jacques Charles Barbu novi je direktor u SERVIER PHARMI umjesto Ziada Matte, i pridružio se Frédéricu D'Houdainu, koji je na toj poziciji od siječnja.

Miroslav Roganović novi je član NO-a pulskog TEHNOMONTA umjesto Vesne Percan.

José Eduardo Gaspar Silva Ramos novi je direktor u SCHINDLERU HRVATSKA umjesto Borisa Markočiča.

Predloženo je otvaranje stečajnog postupka za STRETCH iz Poreča zbog neplaćenih dugova od 1,8 milijuna kuna. Tvrtku je u travnju 2018. osnovao Elia De Antoni s prebivalištem u Italiji. Ročište je zakazano za 3. prosinca u Pazinu, a za privremenog stečajnog upravitelja imenovan je Bogdan Veselinović.

Matea Pejić vlasnički je preuzela dubrovački PRODEX od Vinka Pejića, umjesto kojeg je za novu jedinu članicu Uprave imenovana Antonija Medak.

Suvlasnica tvrtke IVA-Z iz Ivanić Grada Dušanka Zagorac povukla se s direktorske pozicije, na kojoj je sam ostao drugi suvlasnik Davor Zagorac.

Sa zadrškom od punih osam mjeseci u Sudskom je registru objavljeno da je predstavnik zaposlenika u NO-u HOTELA PLAT Mile Pavlović podnio ostavku još 28. veljače.

Otvoren je i zatvoren stečajni postupak na tvrtkom PRODUCTION AND FINANCE iz Umaga. Tvrtka koju je osnovao i njome upravljao Andrea Donzelli s prebivalištem u Bergamu tako će biti izbrisana s dugom do 2,1 milijuna kuna neplaćenog poreza na dobit.

21. travanj 2024 21:42