Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi direktor Brodarskog instituta, Tami projekt drugi put u predstečaju, Brodosplitove tvrtke promijenile nazive...

06. Rujan 2021.
Ruđer Friganović, Elkafoto Dražen Lapić

Denis Duralija novi je direktor BRODARSKOG INSTITUTA iz Zagreba umjesto Ruđera Friganovića, koji je tu dužnost obavljao tek malo više od mjesec dana, i ostao je na čelu HRVATSKE BRODOGRADNJE - JADRANBRODA.

Otvoren je drugi predstečajni postupak za TAMI PROJEKT iz Dugog Sela u vlasništvu direktorice Tanje Poldrugač. Prvi je obustavljen u svibnju jer tvrtka nakon otvaranja predstečaja nije platila porez i prirez na dohodak, te doprinose. Predstečaj je 'težak' oko 1,7 milijuna kuna (uz još 1,5 milijuna duga razlučnim vjerovnicima (što nije predmet predstečaja). Dobavljačima je predloženo da otpišu 50 posto potraživanja, a ostatak bi im bio isplaćen u 60 mjesečnih rata bez kamata nakon počeka od godinu dana.

Komunalna tvrtka NAŠIČKI PARK ima novi NO, kojem je na čelu Tomislava Kuricek umjesto Vlade Keglevića, njezin zamjenik je Boris Peić umjesto Vanje Prošić, a u NO su kao članovi ušli Dražen Devald i Irena Poljak umjesto Marina Kneževića i Ivana Keglevića.

Lino Sinčić novi je predsjednik NO-a BRODOGRADILIŠTA CRES umjesto Mauricija Brnića, a Nikolina Telac nova je članica NO-a umjesto Brune Toića.

Vlasnica i direktorica ADVENTURE CHARTERA Maja Skočić dodijelila je prokuru Hrvoju Erjavcu.

Suzana Slavica Maly postala je vlasnica IZGRADNJE iz Šibenika umjesto pok. Blaža Marka Slavice, koji je bio jedini dioničar.

DosadašnjI član NO-a AUTO-DUBROVNIKA Ivica Primorac imenovan je zamjenikom predsjednika NO-a umjesto Radoslava Lavrića. U NO je ušao Srđan Benić, a izašao je Tihan Miko.

Dvije BRODOSPLITOVE tvrtke promijenile su naziv. BRODOSPLIT-ZAŠTITA TRUPA OD KOROZIJE sad je ZAŠTITA TRUPA OD KOROZIJE, a BRODOSPLIT-BOJA  preimenovan je u BOJA-TRUP.

Vlado Jukić novi je predsjednik NO-a osječkog UKOPA umjesto Mate Palića, Jelena Dodig njegova je zamjenica umjesto Sonje Kovač, a Božidar Buhin novi je član NO-a umjesto Luce Mikić.

Horst Greisinger novi je direktor u BAUHAUS NEKRETNINAMA – ZAGREB umjesto Andreasa Burgera.

19. travanj 2024 14:02