Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi direktor Dok-inga, povratak na čelo Proninga DHI, ostavka u Glasu Slavonije…

05. Studeni 2019.
Marijo Grgurinović i Vjekoslav Majetić

Marijo Grgurinović novi je direktor DOK-INGA umjesto Ane Pešić, kojoj je otac i suvlasnik Vjekoslav Majetić dodijelio prokuru. Grgurinović je godinu dana, do lipnja 2018. bio član Uprave tvrtke ALUFLEXPACK NOVI, kamo je došao iz AD PLASTIKA, gdje je bio i u Nadzornom odboru.

Vlasnik PRONINGA DHI iz Zagreba Božidar Deduš vratio se nakon samo mjesec dana kao direktor u Upravu tvrtke koja se bavi projektiranjem i konzaltingom u području urbane hidrotehnike, hidrotehike riječnih slivova i ekoinženjerstva. Na svojim pozicijama ostale su direktorice Ksenija Ferenc Deduš i Vesna Rogulja.

Marijan Beljan nije više član Uprave GLASA SLAVONIJE. Podnio je ostavku nakon što je 19 godina bio u Upravi, u kojoj su ostali predsjednik Uprave Bojan Divjak i Ivan Šimić.

CHEMICAL PROJECT preuzeo je vlasništvo INTERNATIONAL LOGIC TRADEA iz istarskog Novigrada od Salvatorea Agoste, Domenica Rigattierija, Alberta Amelija Ranzata i STAR PROJECTA. Vlasnik CHEMICAL PROJECTA Giorgio Malpiero preuzeo je i upravljanje tom trgovačkom tvrtkom umjesto dosadašnjeg suvlasnika Ranzata.

Srđan Janićijević novi je član Uprave SMART FLEXA iz Zagreba umjesto Darka Horvata. Kristijan Došen ostao je predsjednik Uprave. On i MERITUS UPRAVLJANJE suvlasnici su te agencije za privremeno zapošljavanje koja je lani posredovala za gotovo 1000 zaposlenika i ostvarila 98 milijuna kuna prihoda.

Silvija Mateković Matejak nije više direktorica MARKET-MATEKOVIĆA iz Visokog. Anita Marenčić ostala je direktorica, a prokuristi su i dalje vlasnik Mirko Mateković i Miroslav Marenčić.

Josip Burgund novi je član NO-a BARANJSKOG VODOVODA iz Belog Manastira umjesto Saše Šipeka.

Boris Rosanda novi je i jedini član Uprave TRANSAGENT RAILA umjesto Ilije Kulišića. Riječ je o tvrtki kćeri TRANSAGENTA, a Rosanda je i član Uprave matične riječke brodarske agencije, koja ima urede u Beogradu, Kopru, Budimpešti, te u Pločama i Baru.

Renato Perica sad je i formalno jedini vlasnik tvrtke NEPCE SVIJET, jer je prebacio suvlasnički udjel sa svoje tvrtke REBECA na svoje ime. Tvrtka se bavi organiziranjem evenata i koncerata, a Perica je, zajedno s Draženom Goretom, suvlasnik tvrtke KONCERTNA DVORANA TVORNICA KULTURE, koja stoji iza programa Tvornice Kulture.

24. travanj 2024 00:56