Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi direktor Styrijine digitalne tvrtke, odlazak iz Uprave Megglea, smjena u Auto Grifonu…

05. Travanj 2021.
Miro Mauhar

Miro Mauhar novi je direktor STYRIJINE tvrtke STYRIA DIGITAL DEVELOPMENT umjesto Sandre Kujundžić Drašković.

Dražen Sklepić nije više član Uprave MEGGLEA HRVATSKA, koji je nakon prodaje proizvodnje u Hrvatskoj preselila sjedište ostatka tvrtke iz Osijeka u Zagreb.

Boris Dončević nije više direktor AUTO GRIFONA. Na njegovu poziciju vlasnici Željko Mlinarić i Ante Mlinarić imenovali su troje novih direktora – Mihaelu Mlinarić, Roberta Leskovara i Franju Sušića.

Ružici Račić Mršo dodijeljena je prokura u karlovačkom HEINEKENU.

Dujo Todorić nije više član NO-a TEKSTILPROMETA.

U Sudskom registru tek sad je objavljeno da je Antonio Todisco još 31. kolovoza 2010. opozvan iz Uprave DANIELI-SYSTECA iz Labina.

Predsjednik NO-a LUKE RIJEKA Alen Jugović od prosinca prošle godine član je NO-a JADRANSKIH VRATA umjesto Tomislava Kalafatića, koji je podnio ostavku još 19. kolovoza, zajedno s ostavkom u Upravi LUKE RIJEKA.

Robert Maršanić novi je član NO-a VODOVODA I KANALIZACIJE iz Rijeke umjesto Miljenka Fičora.

Joana Da Cunha Costa Andrade nova je direktorica u PUBLICISU iz Zagreba umjesto Davida Johna Clarka, i na toj se poziciji pridružila Aleksandri Dilevski Simovoj.

Mario Kruljac novi je direktor ELNA KABELA iz Zagreba umjesto Goranke Kruljac. Na toj se poziciji pridružio vlasniku Želimiru Kruljcu.

Otvoren je i istodobno zaključen stečajni postupak za KAILER TRADE zbog blokade računa od oko sto tisuća kuna. Tvrtka Alena Kailera potkraj listopada prošle godine imala je evidentirani porezni dug od oko 756 tisuća kuna.

Vlasnik i direktor tvrtke HIGH LOW SYSTEM ELECTRONICS iz Križa Andrej Dokmanić dodijelio je prokuru Miroslavu Pranjiću.

Suvlasnik EBURA iz Splita Duje Ostojić nije više prokurist u toj tvrtki.

Štefica Raguž nije više suvlasnica i prokuristica u tvrtki ZAMA iz Bestovja (Sveta Nedjelja). Sad je jedini vlasnik Željko Poznić, koji je ostao direktor, a prokuru je dodijelio Nataliji Poznić.

Novi vlasnik GAM-INTERIJERA, francuski GERFLOR SAS, promijenio je naziv zagrebačke tvrtke u GERFLOR ADRIATIC.

Suvlasnici CROTIANISPECTA Jadranki Kvasnički dodijeljena je prokura u tvrtki.

Zrinka Tikvicki povukla se s direktorske pozicije u HADDADU i preuzela prokuru, koju ima i drugi suvlasnik, njezin suprug Samir Haddad. Posao u tvrtki koja stoji iza modnog brenda Image Haddad od 2019. vodi Marko Haddad.

Mario Stanić i Goran Stanić nisu više direktori u tvrtki AUTOPRIJEVOZNIK VLADIMIR JURAKIĆ, a jedina vlasnica i direktorica Matea Jurakić prokuru je dodijelila Kati Jurakić.

Ivan Bilić nije više partner u tvrtki MAZARS CINOTTI AUDIT.

Josip Tešinski novi je direktor SLK PROJEKTA iz Zagreba umjesto Sebastiana Vukušića. Tvrtka je u vlasništvu Gorana Suića.

Ivan Matošić pridružio se na direktorskoj poziciji u KUTRILINU Igoru Šustiću.

Vjekoslav Krželj novi je direktor tvrtke PERAGO iz Splita umjesto Ante Mrčele.

Josip Vuković pridružio se na direktorskoj poziciji u zagrebačkom ENCONETU Nikoli Čavlini i Nenadu Debrecinu.

Tomislav Zeljko novi je vlasnik LAGRA iz Vinkovaca umjesto Ivana Puljića.

Osnivač MEDICAL CENTRA Zvonko Mesarić najprije je napustio direktorsku poziciju, a zatim je dvojici direktora, Zdenku Mesariću i Zoranu Mesariću, prepustio vlasničke udjele.

17. travanj 2024 18:06