Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi direktori u Bipi, Deloitteu, MR Servisu, opet privremeni mandati u zračnim lukama…

22. Rujan 2020.
Goran Končar - Deloitte

Goran Končar promoviran je na poziciju direktora u DELOITTEU, na kojoj su od ranije Marina Tonžetić i Dražen Ninčević. Končar je bio viši menadžer u Odjelu revizije i savjetovanja, a sad će biti zadužen za daljnji razvoj usluga revizije i savjetovanja u Hrvatskoj.

Antonio Ivan Sanchez Ugarte novi je predsjednik NO-a CEMEXA IZ Kaštel Sućurca umjesto Juana Pelegrija Girona.

Markus Geyer novi je izvršni direktor u BIPI umjesto Davora Katalinića i na toj se poziciji pridružio Kaiju Oliveru Patakiju. Tina Jurjević nova je operativna direktorica zadužena za odjele marketinga, prodaje i ljudskih potencijala. Prokura je ponovo dodijeljena Peri Davidoviću i Franzu Studenyju.

Frano Luetić dobio je šesti uzastopni privremeni mandat (na šest mjeseci) na čelu ZRAČNE LUKE DUBROVNIK, koju je vodio najprije od 1998. do 2012., a sad je kao v.d. direktor od veljače 2018.

I ZRAČNA LUKA PULA ima privremeno rješenje na čelu tvrtke. Nina Vojnić Žagar dobila je drugi šestomjesečni 'v.d.' mandat.

Vlasnici KOS TRANSPORTA Boris Kos i Draženka Kos, koji su i direktori, osnovali su novu tvrtku KOS INVEST. U tu svrhu smanjili su temeljni kapital matične tvrtke za 15 milijuna kuna, koji sad iznosi 28,52 milijuna kuna.

Dosadašnji predsjednik NO-a GERMANIA SPORTA Marijo Tolj i Slobodan Prodanović novi su članovi Uprave umjesto Koviljke Lončar i prokurista Mislava Radića. U Upravi su ostali direktor Ivan Korać i član Uprave Matej Miloš. Vedran Prhat novi je predsjednik NO-a umjesto Tolja. U NO je ušla i Ana Kralj umjesto Davora Merdžana. Željko Kosier (zamjenik predsjednika NO-a) i Velimira Božinović dobili su novi mandat u NO-u.

Marica Filipić nije više prokuristica u industriji građevnog materijala IGMA iz Koprivnice, koja je u vlasništvu NAŠICECEMENTA.

Oswald Czipin novi je predsjednik NO-a TOPLICA SVETI MARTIN umjesto Zvezdana Djordjevića.

Thomas Stephan Schaller novi je zastupnik hrvatske podružnice kompanije YAZAKI EUROPE LIMITED umjesto Volkera Hinnea, i na toj se poziciji pridružio Josipu Jelaku.

Olivier Luc R. Tilkens novi je član peteročlane Uprave PURATOS KONDINGA iz Zagreba umjesto Pieta H. J. Sandersa.

Dosadašnja suvlasnica Katica Bajić sad je jedina vlasnica bjelovarskog PODUZEĆA ZA CESTE nakon smrti suvlasnika Mihaela Bajića.

Doris Srnec nova je direktorica u zagrebačkom tekstilservisu CWS-BOCO umjesto Senka Judina.

Pejo Trgovčević novi je direktor SISAČKOG VODOVODA umjesto Igora Rađenovića.

Željko Bašić novi je direktor MR SERVISA umjesto Davora Severa, koji je tvrtku vodio od 2009., kad su ju osnovali M SAN GRUPA i RECRO spajanjem svojih servisnih odjela.

Ziad Matta i Frédéric David Marie D'Houdain novi je direktorski dvojac na čelu SERVIER PHARME u Zagrebu umjesto Antoinea Beillevairea.

Ante Armanda, Damir Delišimunović i Brane Golubić novi su članovi NO-a INGRE umjesto Dubravka Kosa i Zdenka Mahmutovića.

Jean Mauviel novi je zamjenik predsjednika NO-a MARDEŠIĆA umjesto Željka Farkaša.

Dosadašnji član NO-a PISMORADA Marijo Zelenika još je u veljači imenovan zamjenikom predsjednika NO-a umjesto Damira Jurine, koji je podnio ostavku. To je objavljeno u Sudskom registru tek sad, nakon što je Zdravko Salopek ušao u NO umjesto Miroslava Jeremića.

Petra Štefanić Takač, Hrvoje Štefanić i Vedran Takač pridružili su se u vlasničkoj strukturi LJEKARNI ŠTEFANIĆ osnivačici Anđelki Štefanić, koja je vođenje biznisa početkom godine prepustila Petri Štefanić Takač.

Anja Dušak pridružila se u Upravi vlasniku PROMIDA iz Križevaca Dragutinu Dušaku

Martin Walder novi je direktor tvrtke HILTI CROATIA umjesto Mirka Tomljenovića.

Dosadašnji član Uprave dubrovačkog PHOBSA Željko Rešetar imenovan je predsjednikom Uprave umjesto razriješenog Vlahe Šoletića. Miho Borković novi je član Uprave, u kojoj je ostao Tomislav Ban. Sandra Borković ušla je u vlasničku strukturu umjesto Đure Borkovića. Tvrtka se bavi informatičkim rješenjima za online rezervaciju hotela i slične B2B turističke usluge, a u većinskom je vlasništvu švicarskog TRAVELNODEA.

Michel Kisfaludi novi je član tročlanog direktorijata GOLDCAR RENTALA umjesto Juana Carlosa Azcone Martíneza.

Boris Ivančić nije više prokurist u pulskoj tvrtki ELBERG NOVA.

23. travanj 2024 17:39