Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Pojačanja u Upravi Telemacha, CIAK postavio svog direktora u Trgometal, Promjene na čelu HTP-a Korčula i Orebić

12. Svibanj 2021.
Zrinka Bokulić

Mislav Galler i Nenad Šlibar novi su članovi Uprave TELEMACHA HRVATSKA (bivši TELE2). Pridružili su se predsjedniku Uprave Viktoru Pavliniću i Jasmini Gregurek.

Zrinka Bokulić nova je predsjednica Uprave HTP-a KORČULA i HTP-a OREBIĆ umjesto opozvane Ivane Hatvalić Poljak. Prije toga, u veljači je u Upravu ušao Dino Hrelja. Bokulić je predsjednica Uprave LAGUNE NOVIGRAD, koja je većinski vlasnik obiju tvrtki.

CIAK-ov menadžer Dalibor Bagarić novi je predsjednik Uprave zagrebačkog TRGOMETALA umjesto Stjepana Svibena, koji je bio na čelu tvrtke od 2009., a sad je imenovan članom Uprave. Epilog je to preuzimanja od strane CIAK TRUCKA, u kojem je bivši vlasnik Ivan Frljužec ostao i bez prokure. 

Marcin Andrzej Stańko nije više direktor u PEPCO CROATIJI.

Pero Kapetanić i Dejan Juričev od kraja prosinca nisu više direktori u GRUPACIJI FLAVIA.

Vlasnik i nekadašnji direktor PRAVOG RITMA iz Zagreba Srećko Kraljević za novog je direktora postavio Matu Kraljevića umjesto Željka Brkljačića, koji je vodio poslovanje proteklih sedam godina.

Tvrtka BLOK SREDIŠĆE novi je suvlasnik PATERA-PROJEKTA umjesto GEORADA. Obje tvrtke u vlasništvu su Bože Ivančića i Ljube Sićaje. Drugi suvlasnik je BEGAMONT GRAĐENJE Ante Šarića, koji je i direktor PATERA-PROJEKTA zajedno s Ivančićem.

Dosadašnji prokurist AUTOTRANSPORTA KARLOVAC Damir Pavlović novi je član i predsjednik NO-a umjesto Dragana Marinovića, koji je preminuo u studenome prošle godine.

Saša Borojević novi je suvlasnik APLICON TOURSA umjesto Marije Vuletić i tvrtke APLICON (gdje je suvlasnik zajedno s Goranom Radićem) i pridružio se u vlasničkoj strukturi Robertu Mioču i Mariju Marčinku.

Ivo Sirovina vlasnički je preuzeo SIROVINA BENZ TRANSPORT od CASTRUM NEKRETNINA Marka Luburića, koje su vlasništvo preuzele u veljači 2020. od osnivača tvrtke Milenka Sirovine.

Mirko Videc novi je član i zamjenik predsjednika NO-a tvrtke KARAŠICA-VUČICA iz Donjeg Miholjca umjesto Mladena Pandurića.

Suvlasnici tvrtke KA-3 iz Karlovca Predrag Thomann i Dubravko Meštrović vratili su se na direktorske pozicije, koje su samo na dva tjedna prepustili Renati Meštrović i Moreni Meštrović Stanojević.

Vlasnik i prokurist LIPE iz Novog Marofa Miljenko Ratković imenovao je Renatu Ratković direktoricom umjesto Monike Ratković, koja je na toj poziciji bila od 2017.

Krešimir Milorad novi je direktor AGROKOR-ENERGIJE umjesto Luke Ćurka. Prije toga Milorad je preuzeo upravljanje i u druge dvije FORTENOVINE energetske tvrtke, A.N.P. ENERGIJI i ENERGIJI GRADEC.  Riječ je o menadžeru iz kompanije koji je bio direktor VINA BELJE.

Zoran Kozačinski pridružio se Tomislavu Gligori kao suvlasnik i direktor FLEKSBITA iz Zagreba.

Mladen Roško prokuru je zamijenio direktorskom pozicijom i ostao je jedini vlasnik AZONPRINTERA iz Zagreba, nakon što su iz vlasničke strukture izašli Nikolina Roško i Damjan Roško, ovlaštenici na udjelu i djeca osnivačice tvrtke, pok. Nives Roško.

Dosadašnji član NO-a zagrebačkog ZAVODA ZA FOTOGRAMETRIJU Filip Pavelić novi je direktor umjesto Damira Pahića. Promijenjena su i druga dvojica članova NO-a. Goran Lipovšćak novi je predsjednik NO-a umjesto Miroslava Cibana, a Robert Klojčnik njegov je zamjenik umjesto Stanka Fratrića.

13. travanj 2024 17:07