Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Potvrđen predstečaj za Dalmacijavino Split, smjena na čelu Booking.coma u Hrvatskoj, novi član Uprave Instituta IGH…

24. Studeni 2021.
Luka Diel-Zadrofoto Ratko Mavar

U Sudskom registru potvrđen je predstečajni sporazum za DALMACIJAVINO SPLIT.  Vjerovnici su pristali su na 70 posto otpisa od 27,7 milijuna kuna potraživanja, a ostatak će im biti isplaćen jednokratno, nakon pet godina. Najveći vjerovnik, sa 14,7 milijuna kuna potraživanja, je tvrtka majka, OŠTRC, koja je u vlasništvu Marinka Zadre i Mateje Kolovrat, a direktor obiju tvrtki je Luka Diel-Zadro.

Carlo Olejniczak novi je direktor tvrtke BOOKING.COM u Hrvatskoj. Na toj je poziciji zamijenio Andreu D'Amico koja je na toj poziciji bila od 2013.

Igor Džajić novi je član Uprave tvrtke INSTITUT IGH nakon što je bio prokurist od 2013. 

Dražen Nimčević, inače jedan od direktora DELOITTEA i član društva PRAEVISIONA, više nije zamjenik predsjednika NO-a NK-a OSIJEK. Na toj je poziciji bio od 2020.

Rok Andlar i Tin Andlar novi su prokuristi tvrtke GEC.

Sanja Tonković je od sada jedina vlasnica tvrtke SERVING nakon što je Zoran Tonković napustio vlasničku strukturu, no ostao na mjestu prokurista.

Robert Savić novi je član NO-a CESTA ŠIBENIK.

Goran Leutar je na mjestu predsjednika NO-a SPLIT PARKINGA zamijenio Božu Zadru, Inoslav Nazor novi je zamjenik predsjednika NO-a umjesto Lucijana Katića, a Ivan Delić i Mladen Zec novi su članovi Odbora umjesto Ivana Serdarevića i Joze Šituma.

Ante Kolić postao je novi predsjednik NO-a tvrtke TEKIJA nakon Slobodana Manovića, Dijana Krpan njegova zamjenica umjesto Marijane Matijević Pejić, a Davor Knežević, Dražen Muljević i Anka Opačak novi su članovi NO-a umjesto Željka Kurtušića, Ivana Delića, Marijana PilonaŽeljka Perića.

Martina Jurišević nova je direktorica u tvrtki E. C. S. iiz Buja. Na toj je funkciji zamijenila Andreu Santini.

JURIJ NEPOMNJAŠČIH izišao je iz suvlasništva i upravljanja u KAMPER 6 TRAVELU iz Zatona pa je sad Aneta Žak jedina vlasnica i jedina članica Uprave.

Philip Hedley Bowcock novi je direktor NOTEMACHINE ADRIJE umjesto Petera Denisa McNamare i Granta Jeffreyja Foleyja.

Kristina Kranjac postala je nova direktorica tvrtke CALLIDUS GRUPA, čija je i suvlasnica od 2015.

Boris Petrovski više nije direktor BERNARDE NOVE. Na toj je poziciji bio od 2009.

24. travanj 2024 17:14