Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene na čelu Hattrick-PSK-a i u Upravi Heinekena, Jakšić ostao u vlasništvu i Upravi Apiosa…

16. Veljača 2021.
Sad već bivši suvlasnici Apiosa na proslavi 10-godišnjice tvrtke

U Sudskom registru objavljeno je preuzimanje naftnog distributera APIOSA. Svih 26 benzinskih postaja poslovat će pod brendom Shell. Grčki CORAL preuzeo je 75 posto vlasništva s pomoću svoje kompanije MEDSYPAN LIMITED, registrirane na Cipru. Iz vlasničke strukture izašli su Joško Crvelin, Tomislav Đura, Ivana Jurišić i Ivana Kulaš Anić, koji su izišli i iz Uprave, te Darko Prpić, a Snježana Ilenić više nije prokuristica. Dosadašnji predsjednik Uprave Vedran Jakšić zadržao je vlasnički udjel od 25 posto i mjesto u Upravi, kojoj je sad na čelu Solon Erik Mano. Uz njih dvojicu u Upravi su Sarantis Dimitrou, Michail Fotiadis, Emmanouil Berkis i Stergios Theodoridis.

Dosadašnji prokurist HEINEKENA Sebastian Strobl novi je član Uprave umjesto Romine Ivančić, a Filip Rabuzin više nije prokurist.

Francesco Postiglione novi je i jedini član Uprave HATTRICK-PSK-a umjesto direktorskog dvojca Bojana Malnara i Ivana Bilića.

Sonji Latas dodijeljena je prokura u NEXE GRUPI i još pet povezanih tvrtki umjesto Velimira Večerinovića.

Andreea Achim više nije članica Uprave B2 KAPITALA.

Julija Jakovleva nova je direktorica u TETRA PAKU umjesto Fabija Zucchija.

Dalibor Pinjuh novi je direktor u RADIN PRINTU umjesto suvlasnika Jadranka Pušeca, koji se povukao na poziciju prokurista.

Miljenko Cukon i Tomislav Peričić novi su članovi Uprave METISA. Cukon je prije imenovanja podnio ostavku na članstvo u NO-u u koji je na temelju odluke Radničkog vijeća ušao Damir Marković

Darko Brozović novi je direktor u AUTOKUĆI BAOTIĆ i AUTOCENTRU BAOTIĆ umjesto Tanje Bratić Hrenović.

Jagoda Eškinja opozvana je s direktorske pozicije u tvrtki BURE iz Biograda, koju i dalje vodi vlasnik Darko Eškinja uz prokurista Stipu Eškinju.

Damir Radmilović više nije član Uprave VARTEKSA.

Dosadašnji predsjednik NO-a MSTART PLUSA Dragan Mrkajić novi je član Uprave, pa je njegovu poziciju preuzeo dosadašnji zamjenik Andrej Lebedev, a Hrvoje Bošnjak izabran je za zamjenika predsjednika NO-a.

Admir Baždar više nije član Uprave AGROKOM NATURE. Tvrtkom sad samostalno upravlja vlasnik Marko Šutalo, koji je preselilo sjedište iz Gunje u Novi Senkovac (Slatina).

Davor Sansević više nije član Uprave HELIOS FAROSA, kojim sad samostalno upravlja Vladimir Bunić.

Novi su članovi NO-a KONČARA – ELEKTROINDUSTRIJE Zvonimr Savić, Maja Martinović i Darko Horvatin, koji je izabran za zamjenika predsjednika NO-a.

Tvrtka PROSTORIA formirala je NO u kojem su zasad samo predsjednica Marina Kobilar Kantoci i njezin zamjenik Vinko Matuša.

Talijanski COFIM izašao je iz 50-postotnog suvlasništva u tvrtki ITALCRO iz Galižane (Vodnjan) pa je sad jedini vlasnik Vlado Vareško, koji je opozvao Silvia Andrighettija s direktorske pozicije i sâm upravlja tvrtkom.

21. travanj 2024 20:14