Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u kladionicama Super sport i Hattrick-PSK, nema više Farmala…

18. Prosinac 2019.

Direktori SUPER SPORTA Radim Haluza i Goran Đurić, te Ondřej Vích, ušli su u vlasničku strukturu kladionice koja je lani ostvarila 708 milijuna kuna prihoda i iskazala 435 milijuna kuna dobiti. Pridružili su se dosadašnjim suvlasnicima Danku Ćoriću i tvrtki SAZKA GROUP ADRIATIC, koja je pak u vlasništvu EMMA GAMMA LIMITEDA registriranog na Cipru.

HATTRICK-PSK (bivša PRVA SPORTSKA KLADIONICA) ima novi dvočlani Nadzorni odbor. Predsjednik NO-a je Per Evald Widerström umjesto Bože Bagarića, a njegova zamjenica je Jaroslava Hirschová umjesto Ivana Bagarića. Bagarići su bili u NO-u od 2011.

Tvrtka FARMAL iz Ludbrega više ne postoji. Poznata je po najvećoj aferi podmićivanja liječnika obiteljske medicine iz 2012. Prije nekoliko mjeseci pripojena je tvrtki MIBE PHARMACEUTICALS. Obje tvrtke u vlasništvu su njemačkog DERMAPHARMA, koji je sad odlučio izbrisati Farmal iz Sudskog registra, a s time i kriminalnu povijest tvrtke.

Zdenka Majcan nije više prokurist u ROTO DINAMICU.

Snježana Bertoncelj nije više članica Uprave WIENER OSIGURANJA VIENNA INSURANCE GROUPA.

CE-ZA-R iz Zagreba, dio C.I.O.S. GRUPE, promijenio je Nadzorni odbor, kojem je na čelu Ante Pripuz umjesto Tajane Tomašević. Nova zamjenica predsjednika NO-a je Sanja Babić umjesto Tonke Pripuz, a NO je kompletiran sa Branimirom Radeljićem umjesto Zvonimira Mihalaka.

ENNA PROPERTIES, u vlasništvu ENERGIJE NATURALIS, pripojila je tvrtku PROJECT CONSULTUM nakon što ju je ENERGIA NATURALIS vlasnički preuzela od Ilije Mrvelja i Marija Mrvelja.

Ana Špoljarić nova je prokuristica HARBURG-FREUDENBERGER BELIŠĆA umjesto Darka Kovača.

Kai Oliver Pataky novi je direktor BIPE umjesto Markusa Geyera. U Upravi su ostali direktor Davor Katalinić i prokuristi Pero Davidović i Franz Studeny.

LJEKARNE PAVLIĆ iz Siska (u vlasništvu Krešimira Pavlića i Irene Pavlić-Krajačević) postale su suvlasnik APIPHARME, kojoj je dosad jedini vlasnik bio Tomislav Lalić (ujedno i direktor tvrtke)

BADINOTTI GROUP iz Milana preuzeo je PENSITO ADRIATIK od Denisa Muškovića, koji je ostao direktor tvrtke iz Tara koja distribuira plastične sanduke i palete.

Direktorica Katarina Valentić vlasnički je preuzela DRVU INDUSTRIJU NOVA GRADIŠKA od NG DRVA, koje je u vlasništvu Jasne Šimičić.

Igor Vuković novi je predsjednik NO-a PLINACRA umjesto prof. dr. sc. Drage Jakovčevića.

Vjekoslav Golubović novi je zamjenik predsjednika NO-a ISKONA umjesto Vere Pećar.

18. travanj 2024 16:30