Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u nadzornim odborima Francka, Vindona, Impol-TLM-a…

13. Rujan 2019.
Tamara Drk-Vojnović i Dubravko Artuković na čelu NO-a Vindona i Francka

Ivo Mikulić i Tatjana Rukavina zamijenili su pozicije u NO-u FRANCKA. Mikulić je sad zamjenik predsjednika, a Rukavina članica NO-a, u kojem je Dubravko Artuković dobio novi mandat kao predsjednik NO-a.

Slovenski IMPOL postavio je Nadzorni odbor u svoju tvrtku IMPOL-TLM iz Šibenika. Predsjednica NO-a je Barbara Kapun, njezin zamjenik Andrej Kolmanič, a članovi su Tomaž Smolar i Gregor Žerjav.

Nada Pristavec i Igor Cigula novi su članovi NO-a VINDONA, u kojem nije više Karmen Bosilj. Novi mandat dobili su predsjednica NO-a Tamara Drk-Vojnović i njen zamjenik Alan Mravlinčić, te članica NO-a Nada Zadravec.

Branka Braim imenovana je trećom članicom NO-a tvrtke BAOTIĆ, u kojem su Željko Baotić (predsjednik) i Marija Barać (zamjenica predsjednika).

Tvrtka E.G.O. ELEKTRO-KOMPONENTE (bivši ELEKTRO-KONTAKT) ima novi Nadzorni odbor. Predsjednik je Dirk Kai Horst Schallock (umjesto Johannesa Petera Paula Haupta), zamjenik predsjednika je Normen Sven Gautschi (umjesto Benne Johannesa Rudolfa), a treći novi član je Wolfgang Gerhard Bauer (umjesto Karlheinza Hörstinga). Novi mandat dobili su Neven Marić i Marin Čunčić.

Dražen Božić novi je član NO-a OTP OSIGURANJA umjesto Istvána Szendija. 

Francois Jean Paul Tcheng novi je član NO-a tvrtke BINA – ISTRA UPRAVLJANJE I ODRŽAVANJE umjesto Nicolasa Cagnata.

Zvonimir Savić novi je član NO-a RAIFFEISENA, društva za upravljanje OMF-ovima, umjesto Christe Geyer.

Toni Jurčić prešao je iz NO-a RAIFFEISEN LEASINGA na poziciju zamjenika člana Uprave umjesto Krunoslava Pavića, pa mu sad miruje mandat u NO-u.

BC INSTITUT iz Rugvice osvježio je Nadzorni odbor novim članovima. To su Ivo Mršić, Ivan Krišto i Mirjana Suton umjesto Tomislava Ledića, Tome Škore i Ive Mršića. Novi mandat dobili su predsjednik NO-a Daniel Škoro, njegov zamjenik Boris Varga i članovi NO-a Vatroslav Plejić i Đuro Lukić.

Ana Ilčić imenovana je članicom NO-a DRVOPLASTA iz Buzeta, koji je od veljače imao samo dva člana, jer je zamjenik predsjednika NO-a Jurica Ilčić prebačen na godinu dana u Upravu kao zamjenik člana Uprave, pa mu od tada miruje mandat u NO-u, u kojem su još Lovre Petković (predsjednik) i Ivan Pehar.

Davor Sabljić, dosadašnji član Nadzornog odbora i jedan od 40 suvlasnika ZAVODA ZA ISPITIVANJE KVALITETE, preuzeo je mjesto direktora od Ivana Markušića, a Vesna Vešligaj ušla je u NO umjesto Sabljića.

Irena Hodak dobila je novi mandat kao predsjednica NO-a INFOSISTEMA, kao i član NO-a Karlo Kardov. Dosadašnji član NO-a Slavko Jereb novi je zamjenik predsjednika NO-a umjesto Mladena Krtalića, a Roko Vodopija novi je član NO-a, u kojem je ostala i Elena Tejana Novotel.

24. travanj 2024 06:22