Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u iNovinama, Sokolu i Sokol Mariću, Autokući Baotić…

06. Studeni 2019.
Josip Lozančić

Calin Ioan Bota nije više u Upravi INOVINA. BAT-ova maloprodajna tvrtka s 350 kioska i drugih prodajnih mjesta objavila je u Sudskom registru i promjene u NO-u. Novi članovi su Ksenija Miloš i Josip Lozančić, umjesto Gordane Majdak i Éve Nikolic

AUTOKUĆA BAOTIĆ pojačala je Upravu. Uz vlasnika Željka Baotića, na direktorske pozicije postavljeni su Ante Duvančić i Tanja Bratić Hrenović, a dosadašnjem direktoru Kruni Ivanu Hrestaku dodijeljena je prokura. Lobel Baotić ostao je prokurist.

Velimir Marinić nije više direktor u tvrtkama Zlatka Marića – u SOKOLU i SOKOL MARIĆU. Ivica Koritić novi je direktor u SOKOLU, i pridružio se u Upravi Zlatku Mariću, Anti Perčinu i Kristijanu Mariću. U SOKOL MARIĆU nitko nije imenovan na Marinićevo mjesto u Upravi.

Emanuel Tutek izašao je iz vlasničke strukture HORWATH I HORWATH CONSULTINGA ZAGREB. Prije toga prokurist Miroslav Dragičević preuzeo je direktorsku poziciju od Siniše Topalovića, Rubinke Vlahov-Petrović i Tuteka. To je Dragičevićev povratak na čelo tvrtke koju je vodio do 2015. Vlahov-Petrović i Topalović ostali su s Dragičevićem suvlasnici ove tvrtke specijalizirane za konzalting u turizmu, koja je dio globalne mreže HORWATH HTL, najveće svjetske kompanije za savjetovanje u hotelijerstvu.

Dosadašnji član NO-a PHOENIX FARMACIJE Claus Frank Grosse-Natrop novi je predsjednik NO-a umjesto Olivera Thomasa Windholza.

Hana Naoulo Bego nova je prokuristica TIFONA umjesto Ines Horvat.

Sanji Tadijan dodijeljena je prokura u ŽITARU iz Donjeg Miholjca. Početkom rujna na čelo tvrtke imenovan je Boris Ćupurdija s prokuristom Ivanom Kneževićem.

OTP BANKA pokrenula je postupak likvidacije svoje nekretninske tvrtke OTP AVENTIN. Viktor Sinišaj imenovan je likvidatorom.

Nada Mrakovčić ušla je u vlasničku strukturu MARINE PUNAT i MARINE PUNAT HOTEL&RESORTA umjesto Zdenka Mrakovčića.

C.I.A.K. je vlasnički preuzeo tvrtku TOP SPORT od Dominika Leke. C.I.A.K je u vlasništvu tvrtke DIREKT Ivana Leke.

Vlasnica FURNIR DRVNOG CENTRA iz Zagreba Snježana Tokić vratila se na poziciju direktorice umjesto Ante Renića, koji je bio direktor prethodne četiri godine, kad se Tokić povukla na poziciju prokuristice.

Antonija Keteš nova je suvlasnica i prokuristica UNIFRUITA iz Podgajaca Podravskih (Donji Miholjac). U vlasničkoj strukturi pridružila se Ivanu Kukini, koji je i direktor tvrtke za proizvodnju voćnih sokova i drugih bezalkoholnih pića.

17. travanj 2024 16:59