Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u vlasništvu Lonije, u Upravi Pan-Peka, nova funkcija Domagoja Cvetka…

06. Srpanj 2020.
Tomislav Cvetko i Domagoj Cvetko

Domagoj Cvetko novi je direktor OPREME-INTERCOM iz Trnovca umjesto suvlasnika Borisa Novaka. Ostali suvlasnici su ludbreška OPREMA i njen većinski vlasnik Tomislav Cvetko, koji je i predsjednik Uprave. Njegov sin Domagoj Cvetko član je Uprave i ima deset posto dionica.  

Frane Jaram prebacio je vlasništvo LONIJE sa svoje tvrtke SPUGA-K na sebe.

Artur Zbigniew Olech novi je član tročlane Uprave PAN-PEKA umjesto Hrvoja Tretinjaka.  

Gábor Kovács novi je član NO-a RAIFFEISENBANK AUSTRIJE.

Robert Barnaki nije više član NO-a VIRO TVORNICE ŠEĆERA.    

Marijanu Habiču iz Begunja (Slovenija) dodijeljena je prokura u tvrtkama KMAG i MAXX AUTO. Tvrtke su u vlasništvu je direktora Domena Habiča, koji ima adresu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a zastupnik je automobila Kia i Volvo.

Nepuna dva mjeseca nakon što je prestao biti član Uprave PALACEA, Matko Tonšić izašao je iz vlasničke strukture, kao i Lovro Zovko. Klesarska tvrtka ostala je u vlasništvu direktora Igora Glavaša i Domagoja Goluže.

Ivana Dolenec nije više prokuristica u KLIMAOPREMI.

Tomasz Jan Wozowicz novi je član Uprave PRESS GLASSA umjesto Cezaryja Roberta Ziółkowskog. Predsjednik Uprave i dalje je Igor Vlahović.

Dosadašnja članica NO-a HRVATSKE OSIGURAVAJUĆE KUĆE Romana Pezić postala je zamjenica predsjednika NO-a umjesto Danka Ćorića, koji je izašao iz NO-a kao i Hrvoje Požgaj.

Vladimir Plečko nije više član NO-a KONČAR-ELEKTROINDUSTRIJE.

Neno Matijević novi je predstavnik zaposlenika u NO-u tvrtke KONČAR – APARATI I POSTROJENJA umjesto Dominika Koščevića.

Klaudio Šegarić podnio je ostavku kao predsjednik Uprave HOTELA CAVTAT, pa je u Upravi ostala samo Sunčica Sakoman.

Silvijo Hraste nije više prokurist u BILIĆ-ERIĆU.

Karlo Čulo nije više član Uprave JADRANA iz Crikvenice.

Tvrtka za završne i instalaterske radove PET-PROM promijenila je naziv u ADELSO TRGOVINA.

Zvonimir Škorić ušao je u vlasničku strukturu VELISA iz Sesveta, koji ima još troje suvlasnika – Josipu Marić, Stipu Bilića i Petra Bilića.

Saša Bukovac novi je član NO-a AGRODUHANA iz Slatine umjesto Berislava Biočića.

Željko Dražić podnio je ostavku na direktorsku poziciju u šibenskom ADRIALU PLUS, a umjesto njega za jedinog člana Uprave imenovan je Krešimir Rajčić.

Ivica Šitum novi je, treći direktor FIORITALA iz Zagreba umjesto Leeja Pleše.

Harij Bogataj novi je predsjednik NO-a ALPINE CRO umjesto Jerneja Ostrmana. Obojica su u NO ušli u siječnju ove godine. Maja Remic nova je članica NO-a umjesto Ostrmana.

Emanuele Fornari još od veljače je zastupnik hrvatske podružnice talijanske tvrtka KT - KINETICS TECHNOLOGY umjesto Luce Martiranija.

Vlasnik i direktor šibenskog NAUTIČKOG CENTRA PINA I MARE Andrej Čeč iz Klagenfurta dodijelio je prokuru Gregoru Čeču iz Ljubljane.

Andrija Lukač, Sven Vorih, Davor Maras, Zlatko Dodić, Davor Dodić i B4B ESOP ušli su u vlasničku strukturu tvrtke B 4 B iz Zagreba, i pridružili su se dosadašnjim suvlasnicima Mariju Živkoviću, Željku Lukaču i MAVERICK PARTNERSU.

Schalk Opperman novi je predsjednik Uprave MERCKA, koji je dosad imao samo člana Uprave Kaloyana Ilieva.

EUROINSPEKT CROATIAKONTROLA ukinula je NO, u kojem su bili Alex Nimród Kishonti (predsjednik), Jasminka Sablek (zamjenica) i Branko Vukušić.

Jerko Bačić novi je direktor splitske LUKE umjesto Igora Mihajlova. On je i dalje suvlasnik preko tvrtke MARINE CONSULTING & INSURANCE koja ima 41,23 posto dionica, a u vlasništvu je Mihajlova i Pere Buzdovančića.

Tvrtka VALARD ZAGREB promijenila je naziv u VICTOR ENERGY, u skladu s nazivom tvrtke VIC ENERGY iz Londona Adama Victora Budzinskog, koja je nedavno preuzela VALARD.

Direktor Tomislav Varga i vlasnički je preuzeo tvrtku TOMO VARGA iz Zagreba od Tome Varge.

25. travanj 2024 06:57