Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Rošada u Ostojinoj nekretninskoj tvrtki, nove promjene u Moralićevom Kutjevu, AKD-Zaštiti, Overseas tradeu, PBZ Cardu…

15. Srpanj 2020.
Darko Ostoja

Darko Ostoja i Joško Marić nakon pet godina zamijenili su funkcije u upravljačkoj strukturi SN PECTINATUSA. Sad je Marić predsjednik Uprave, a Ostoja član. Tvrtka je, posredno, vlasnik više od 65.000 kvadratnih metara građevinskog zemljišta u Rovinju i okolici.

Senad Moralić novi je predsjednik NO-a KUTJEVA umjesto Envera Moralića, koji je mjesec dana ranije preuzeo poziciju predsjednika Uprave umjesto Zlatka Romića, koji je podnio ostavku.

Ante Franičević, koji je do veljače 2019. bio na čelu AKD-ZAŠTITE, nije više član Uprave, pa je dosadašnji predsjednik Uprave Josip Turkalj sad postao jedini član Uprave.

Gregor Hueber novi je direktor tvrtke za dostavu paketa OVERSEAS TRADE umjesto Rudolfa Gartnera. Ova najveća tvrtka za dostavu paketa u Hrvatskoj u vlasništvu je austrijske pošte.

Dražen Karakašić novi je član Uprave PBZ CARDA.

Davor Kalinić nije više član NO-a FINANCIJSKE AGENCIJE.

Osnivač i direktor CREDO CENTRA iz Zagreba Ivica Dilber ponovo je jedini vlasnik tvrtke jer su iz vlasničke strukture izašli Bernardica Mrković i Viktor Ivoš, koji su prethodnih deset godina bili suvlasnici tvrtke.

Paulu Haueru dodijeljena je prokura u SALESIANER MIETTEX LOTOSU.

Lorenzo Montibeller nije više član Uprave ALPHACANA iz Primorja Brdovečkog (Brdovec), pa tvrtku sad samostalno vodi jedini preostali član Uprave Bruno Jean Daniel René Mousset.

Zoran Matijašić izašao je iz vlasničke strukture IZOFORMA-PANELA iz Rupe (Matulji). Tvrtka sad ima dvojicu suvlasnika – direktora Gorana Varićaka i člana Uprave Zorana Herca, koji su ostali partneri s Matijašićem u IZOFORMA ENERGIJI.

Valerio Drandić novi je predsjednik NO-a istarskog Županijskog centra za gospodarenje otpadom KAŠTIJUN umjesto Duška Kišberija, a u NO je ušao i Bojan Blagović umjesto Enca Crnoborija.

Dugogodišnji direktor TERMORADA Mato Udženija prepustio je svoju poziciju dosadašnjem prokuristu Ivanu Udženiji, umjesto kojeg je sad on prokurist.

Dejan Novak nije više direktor tvrtke ECX.IO iz Varaždina, koju i dalje vode kao direktori Helmut Nachbauer i Mario Horvat.

Marina Gulin Ivanišević imenovana je direktoricom VITAPURA iz Zagreba. Tvrtka je u vlasništvu Andreja Podgoršeka, koji je jedan od četvero direktora.

Lovro Bilandžić novi je zamjenik predsjednika NO-a tvrtke LONJA-STRUG iz Kutine umjesto Ivice Popovića. U NO su ušli Željko Uzel i Davor Žalac umjesto Ljerke Palčić i Juraja Jelaša. Predsjednik NO-a Stjepan Šturlan dobio je novi mandat, a peti član NO-a je od ranije Darko Došen.

Radmila Pavličić nije više predsjednica Uprave CJEVOMONTA iz Kutine. Vlasnik Nikola Vasiljević dosadašnje članice Uprave Sanelu Patko i Sanju Vasiljević promovirao je u direktorice.

Radenku Mijatoviću dodijeljena je prokura u tvrtki CETIS-ZG, a Simon Žnidar prestao je biti prokurist.

Marko Kučić izašao je iz vlasničke strukture poslovne škole COTRUGLI iz Buzina (Zagreb), koja sad ima troje suvlasnika – Suzanu Kapustu (direktorica), Zorana Đorđevića i Dragana Salarića.

16. travanj 2024 02:26