Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena češkog člana Uprave Đure Đakovića, vlasnica Megatrenda Anđelka Strajher povukla se iz upravljanja, Josip Bošković preuzeo Pekarstvo kadulju…

01. Prosinac 2021.
Anđelka Strajher, Megatrendfoto Ratko Mavar

Pavel Maroušek novi je član Uprave ĐURO ĐAKOVIĆ GRUPE umjesto Tomáša Telúcha, koji je na toj poziciji bio od svibnja 2021. godine. Maroušek je predstavnik češke kompanije DD ACQUISITION, koja je u fazi preuzimanja većinskog udjela. Darija Pejaković nova je članica NO-a.

Vlasnica MEGATRENDA POSLOVNIHA RJEŠENJA Anđelka Strajher povukla se iz upravljanja i za direktoricu imenovala dosadašnju prokuristicu Ivanu Bošković, a prokuru je dodijelila Ani Tonković Filipec.

Filip Olujić i Hotmir Brkić su uz Ivicu Šorića upisani među suvlasnike tvrtke PROAXIS umjesto Vladimira Olujića, koji je bio njezin osnivač, a trenutačno je predsjednik Uprave STORM GRUPE. Također, Šorić i Brkić postali su direktori tvrtke.

Vlasnik SLAVONIJE-BOŠKOVIĆ Josip Bošković preuzeo je vlasnički i upravljački PEKARSTVO KADULJU od Nataše Vuletić, Damira Petrovića, Damira Aščića i Saše Lukića. Osim njega kao predsjednika Uprave, u Upravu je imenovao Hrvoja Boškovića i Marka Kamenjaša.

Ivan Vrankić novi je zamjenik predsjednika NO-a ČAZMATRANSA VUKOVAR umjesto Damira Floršića.

Petar Novak novi je zamjenik predsjednika Nadzornog odbora GRADSKOGA KOMUNALNOG PODUZEĆA PRE-KOM iz Preloga umjesto Marijana Glavina, koji ostaje član Odbora. Sonja Ivoš, Patricija Mirić, Zoran Radmanić, Josip Jambrešić i Luka Hižman novi su članovi NO-a, a napustili su ga Božidar Golomboš, Nina Zrna, Željka Ilijaš, Dražen Šulj i Zoran Strahija

ECCO EUROPE AG preuzeo je KRM ADRIATIC od KRM AG-a i promijenio naziv tvrtke u ECCO ADRIATIC. Simon Lajlev Larsen i Anne Mølgaard Jensen postali su novi direktori tvrtke umjesto Gerda Vibeke Rahbek-Clemmensena i Hansa Georga Skafdrupa Hornemanna.

Predsjednik Uprave EUROLEX ZAŠTITE Domagoj Galić vlasnički je preuzeo tvrtku od osnivača Ante Ivančića.

Damir Furdek imenovan je privremenim stečajnim upraviteljem LIGNUM BIOMASE iz Topuskog u vlasništvu Petre Gorički, koja je i direktorica. Postupak je pokrenut zbog računa koji je u blokadi od prosinca prošle godine zbog neplaćenih dugova od oko dva milijuna kuna, od čega je gotovo pola milijuna porezni dug, pa se tvrtka našla na novoj listi poreznih dužnika.

Vladimir Mamić i Damjan Poljak prebacili su na sebe vlasništvo ADRIATIC KAMPOVA sa svoje zajedničke tvrtke ALFA CAMPING, koju su pripojili ADRIATIC KAMPOVIMA.

Branko Roglić prebacio je vlasništvo ORVASA sa sebe na svoj ORBICO. 

Ivan Peranić novi je predsjednik NO-a tvrtke KOMUNALIJE iz Novalje umjesto Kristine Vidušin. Dijana Škunca i Jurica Palčić postali su novi članovi Odbora umjesto Sandra Allena i Vladimira Daba.

Josip Varga novi je predsjednik NO-a GRADSKOG PODUZEĆA ČAKOVEC umjesto Ivana Zrne. Štefanija Damjanović i Srećko Vranović njegovi su novi članovi, a Ranka Liković i Davor Bratković više nisu članovi Odbora.

Viktor Hovatinović više nije direktor u tvrtki LIPOVLJANI LIGNUM, a na toj je poziciji bio od 2016. godine.

Valentina Nađ nova je direktorica u VAVEDI iz Zagreba.

19. travanj 2024 20:38