Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjene na čelu Stanić Beveragesa i Agrolagune, Posmrtna pripomoć izašla iz zaštitarskog biznisa…

05. Veljača 2021.
Zoran Mabić i Andrej Bele

Andrej Bele novi je direktor STANIĆ BEVERAGESA umjesto Zorana Mabića.

Nerina Zec nova je direktorica porečke AGROLAGUNE umjesto Vlade Čondića Galinčića, koji je godinu dana bio i izvršni direktor FORTENOVA GRUPE, do lipnja 2020., kad ga je na toj poziciji zamijenio Andrej Dean.

POSMRTNA PRIPOMOĆ izašla je iz vlasničke strukture zaštitarske tvrtke BILIĆ – ERIĆ. Sad su jedini vlasnici Matija Jozić i Slavko Petričević.

Tomislav Gluhak novi je, četvrti član Uprave KOSTWEINA iz Varaždina.

Nikolina Andrijanić nova je članica NO-a ENIKON AEROSPACEA umjesto Lesa Nemethyja i izabrana je za zamjenicu predsjednika NO-a.

Mario Jarnjak pridružio se vlasnici FANONA Snježani Jarnjak na direktorskoj poziciji.

Vedran Babić novi je član Uprave EKO MEĐIMURJA umjesto Jurice Soldata.

Vladimir Zadravec odlukom Radničkog vijeća novi je član Upravnog odbora METALSKE INDUSTRIJE VARAŽDIN umjesto Nenada Novka.

Goran Matešić i Tibor Konjevod novi su članovi NO-a JADROPLOVA.

Katja Milharčič Potužák nova je, treća direktorica u INTERNET MALLU. Tvrtka stoji iza online trgovine MALL.HR i posluje u sklopu SULLY SYSTEMA, koji upravlja web-trgovinama u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Mađarskoj i Sloveniji.

Vlasnik HELBA iz Božjakovine (Brckovljani) Vladimir Horvat prepustio je direktorsku poziciju Stjepanu Horvatu.

GRAFIČKI ZAVOD HRVATSKE, tvrtka kći ŠKOLSKE KNJIGE, dobio je Upravu, kojoj je na čelu dosadašnji direktor Mihovil Žužul, a u Upravu su imenovani i Tomislav Fiket i Dražen Brstilo.

Dino Hrelja novi je član Uprave HOTELA NJIVICE umjesto Ivane Švec.

Nikolina Samardžija nije više direktorica u ROBINU iz Križevaca.

Pavle Marković na direktorskoj se poziciji u BAN-TOURSU pridružio vlasniku Željku Markoviću.

Petar Ljubičić novi je član NO-a splitske ČISTOĆE umjesto Josipa Župića.

Zdenko Lalić novi je, treći suvlasnik BK MONTAŽE iz Zagreba.  

KONČAR – INSTITUT ZA ELEKTROTEHNIKU dobio je Upravu kojoj je na čelu dosadašnji direktor Siniša Marijan, a novi član je Dalibor Filipović-Grčić.

Nikola Čorak ostao je jedini vlasnik i direktor SUPER PONUDE nakon što je Alan Zoubi izašao iz suvlasništva i prestao biti direktor.

Joachim Alexander Schulz i Kevin Karl-Heinz Ziegler dobili su prokuru u ORDIZAGU iz Zagreba.

Suvlasnik TAHOGRAFA Denis Špac prepustio je Zoranu Kalauzu direktorsku poziciju, na kojoj se on pridružio suvlasnici Dorotei Effenberger.

Direktori CRNOV-COMMERCEA Marijela Jaman (nekad Marijela Crnov) i Mario Crnov preuzeli su vlasništvo tvrtke od Ruže Crnov i osnivača Zdravka Crnova, koji je ostao prokurist.

AUTO MARKETING iz Buja izbrisan je iz Sudskog registra nakon što ga je William Vigini pripojio svojoj novoosnovanoj tvrtki NEW LINE AUTU.

Dosadašnji prokurist STASA iz Dugog Sela Stanko Slišković preuzeo je direktorsku poziciju od vlasnika Ivana Sliškovića, koji je sad prokurist.

Ivo Usmiani, Zdravko Sršon i Đurđica Miletović-Forempoher pridružili su se u vlasničkoj strukturi osnivačici LJEKARNE RIJEKA Branki Pivac, koja je ostala ravnateljica.

Direktor MAKPHARMA Neven Sukarovski ušao je u vlasničku strukturu umjesto Biljane Gorgievske-Sukarovske, a Biljana Mitof-Višurski nije više direktorica.

Andrija Drago Maček dobio je prokuru u ICEBERG INTERNATIONAL TRADINGU umjesto Drage Mačeka.

Martin Brezovec novi je direktor u tvrtki HERMES INERNATIONAL, koja stoji iza brenda namaza i džemova Dida Boža, nazvanog prema djedu osnivača Neba Chupina.

Tomislavu Jordanu dodijeljena je prokura u INTERSEROHU iz Zagreba.

Dosadašnji predsjednik Uprave KOPRIVNIČKIH VODA Zdravko Petras sad je član Uprave, a članica Uprave Sandra Sinjeri imenovana je zamjenicom člana Uprave.

Stanka Popović nova je članica NO-a NERETVANSKOG SLIVA umjesto Tonke Vitanović.

Nevenka Maksić ušla je u vlasničku strukturu MAGDISA preko svoje tvrtke PET-ARI.

24. travanj 2024 16:53