Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Stjepan Šafran povukao se iz operative Metal producta, kao i vlasnica Lim-monta, promjene u Addecu…

23. Prosinac 2020.
Stjepan Šafran i Mladen Vedrišfoto Ratko Mavar/Lider

Vlasnik METAL PRODUCTA Stjepan Šafran povukao se s pozicije predsjednika Uprave i osnovao NO kojem je na čelu, a članovi su Mladen Vedriš (zamjenik predsjednika) i Marko Delić. U operativi su ostali članovi Uprave Josip Tržec i Barbara Vuković.

Vlasnica LIM-MONTA iz Vrbanovca (Martijanec) Katarina Međeral povukla se s direktorske pozicije i dodijelila si prokuru, a direktoricom je imenovala dosadašnju prokuristicu Anitu Međeral-Petek.

Nakon što je Miroslav Smrekar prestao biti direktor tvrtke ADECCO HRVATSKA, izišao je i iz Uprave ADECCO OUTSOURCINGA, kao i  Angelo Lo Vecchio. Biznis ADECCA u Hrvatskoj sad u tandemu vode Jelena Žikić i Aleš Oblak. Nikola Milosavljević novi je član i zamjenik predsjednika NO-a ADECCO OUTSOURCINGA umjesto Francesca Ugliana.

Mario Polić više nije član Uprave VG-a VODOOPSKRBE pa je dosadašnji predsjednik Uprave Krunoslav Višić preimenovan u direktora.

Direktor SIRANE GLIGORA Šime Gligora postao je suvlasnik tvrtke uz osnivača, direktora i svog oca Ivana Gligoru.

Miroslav Bezbradica novi je član Uprave ADRIADIESELA, kojem je na čelu vlasnik Nenad Končar.

Thierry Gourault i Pascal Georges Maurice Bouttier novi su direktori u TOTAL CROATIJI umjesto Pierrea Jeana Bernarda Duhota i Alexisa Mauricea Georgesa Rouxelina. Na toj je poziciji otprije i Priscilia Eliane Dominique Dubocage Marinier.

Marko Marušić iziašao je iz suvlasništva u tvrtki AS KRAMAR IZ Kaštel Lukšića, koja je ostala u vlasništvu Marija Kraljevića i Andrije Zovka.

Mađarski fond BÉTA preuzeo je udjel Ivana Meštrovića u vlasništvu tvrtke NK OS koja je većinska vlasnica NOGOMETNOG KLUBA OSIJEK.

Giorgio Venturato novi je zastupnik hrvatske podružnice BENETTON GROUPA sa sjedištem u Rijeci umjesto Romana Pastorea.

Ante Granić novi je direktor u BIO-LAGUNI iz Zagreba.

Mirjana Branđolica pridružila se vlasniku tvrtkE M.C.I.-PROM Ivici Čepi na direktorskoj poziciji, a Čepo se pridružio Branđolici na istoj poziciji u svojoj drugoj tvrtki, EUROGRAFU.

Vedad Busovača vlasnički je preuzeo tvrtku DEKATHLON od Ranka Rajkovića, kojem se pridružio na direktorskoj poziciji.

Vlasnik zagrebačke tvrtke za odlaganje otpada 3 K. F. Ivan Rezo prepustio je direktorski položaj Anti Korici.

Otvoren je i zaključen skraćeni stečajni postupak za SHADES MODELS iz Zagreba u vlasništvu Tamare Prugovečki.

Marijana Lemić nova je direktorica u tvrtki IV-ER – KONTEX – VATROGASNE CIJEVI umjesto Renate Veselić.

Marinka Kovačić nova je, šesta partnerica u odvjetničkom društvu MADIRAZZA & PARTNERI.

Tvrtka BIOMASS TO ENERGY BENKOVAC promijenila je naziv u ENERGANA BENKOVAC. Dosadašnji jedini član Uprave Aleš Mokrý imenovan je predsjednikom tročlane uprave u koju su ušli i Božo Šparelić i Romeo Čerina.

Vlasnik RED LABA iz Buja Mattia Sparacino povukao se s direktorske pozicije i dodijelio si prokuru, a novi je član Uprave Vedin Hodžić.

Valentin Adlešić novi je direktor tvrtke T.IN.US.-G.M. i pridružio se članovima Uprave, vlasniku Borisu Kutleši i Miljenku Kutleši.

FORTENOVA je svoju tvrtka MONDO-TERA pripojila MSTARTU PLUS i izbrisala iz Sudskog registra. 

Antun Diković novi je upravitelj poljoprivredne zadruge ZAGREBAČKI VOĆNJACI umjesto Marija Di Giustija. Novi su članovi NO-a Dean Pavelić, Božena Dežđek i Ana Marija Vuković umjesto Hrvoja Dikovića, Josipa Kosa i Jurice Pavelića.

25. travanj 2024 15:53