Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Vedran Bego novi direktor Konzumovog Velpro centra, ostavka na čelu veleprodajne tvrtke Zagrebačke pivovare...

24. Lipanj 2020.
Vedran Bego

Vedran Bego novi je direktor KONZUMOVOG veletrgovca VELPRO-CENTRA umjesto Ivice Pivara. Bego je AGROKOROV kadar, s menadžerskim iskustvom iz KONZUMA i JAMNICE. Krajem prošle godine donesena je odluka da se najveća hrvatska veleprodajna mreža pripoji matičnom KONZUMU. Početkom veljače pokrenut je projekt razdvajanja poslovanja unutar veleprodajnog segmenta, u sklopu kojeg se ROTO DINAMIC fokusira na distribuciju pića unutar kanala HoReCa kupaca, dok KONZUM, kojem je pripojen VELPRO - CENTAR svoj poslovni fokus stavlja na distribuciju hrane i neprehrambenih proizvoda u HoReCa kanalu. Na KONZUMOVIM je stranicama objavljeno da je VELPRO-CENTAR pripojen, ali to još nije potvrđeno u Sudskom registru.

Nakon ostavke Ivana Bilaća, za novog predsjednika Uprave TIA PARTNERA iz Rijeke imenovan je Siniša Kuzmanović. Mirjana Puača, Krešimir Kukavica i Vlasta Nesek ostali su u Upravi. Tvrtka je osnovana 2006. udruživanjem TPK-a, IVADA i ARCUSA, a danas je u vlasništvu ZAGREBAČKE PIVOVARE i bavi se veleprodajom pića. Prošle godine ostvarili su 250 milijuna kuna prihoda, što je rast od 18 posto.

Stijn Michel Vermeulen novi je direktor INOUTICA iz Dugog Sela umjesto Mirka Anesija i na toj se poziciji pridružio Renati Travljanin.

Branki Pušec dodijeljena je prokura u RADIN PRINTU iz Svete Nedelje.

Najprije je Marino Gruban preuzeo vlasništvo nad riječkim ARHOSOM od Marijana Grubana, a mjesec dana kasnije u suvlasništvo je ušao dosadašnji prokurist Tomislav Gruban i postao član Uprave, a bivši vlasnik Marijan Gruban prestao je biti član Uprave.

Alen Gerek i Mislav Peričić nisu više članovi NO-a MIPS-a, velikogoričke IT tvrtke specijalizirane za poštansko poslovanje koja je u vlasništvu HP – HRVATSKE POŠTE.

Suvlasnik LONJA-STRUGA Zdenko Uzel preuzeo je direktorsku poziciju od Zdenke Uzel.

C.I.O.S. je izašao iz vlasničke strukture tvrtke FRATEA, u kojoj su ostali direktori Darko Gorup i Roland Janković, te Neven Potkonjak.

TAKEDA PHARMACEUTICALS CROATIA opozvala je prokure Danijeli Benkus, Matyasu Istvanu Lakatosu i Jamesu Matthewu Symondsu

Tvrtka HLAD IZ Slavonskog Broda izašla je iz suvlasništva u HLAD USLUGAMA, pa je Marija Vučemil ostala jedina vlasnica. Ruža Rončević i dalje je direktorica obiju tvrtki, kao i HLAD PROIZVODNJE i suvlasnica HLADA, zajedno s Mirjanom Tomakić i sestrinskom tvrtkom HLAD USLUGE.

Slavko Janžić novi je direktor POUNJA TRIKOTAŽE iz Hrvatske Kostajnice umjesto dosadašnjeg jedinog člana Uprave Tihomira Babića, kojem je dodijeljena prokura.

Valter Vižentin opozvan je iz Uprave KLASTERA ISTARSKOG TRANSPORTA i dodijeljena mu je prokura, a Armando Jakačić ostao je član Uprave.

Otvoren je zaključen skraćeni stečajni postupak za OPTIMUM PARTNERA iz Tenje u vlasništvu Szabolcsa Pétera Veverke.

Izidor Petran pridružio se Jasminki Petran kao suvlasnik i direktor PETRAN UMT-a iz Zagreba.

Suvlasnik SAN BOXA iz Kamanja Vinko Gradišnik podnio je ostavku na direktorsku poziciju. Ostala dvojica suvlasnika ostali su u Upravi – predsjednik Denis Priselac i član Damir Ćirak.

Željko Dilber novi je direktor NAUTE LAMJANE. Nina Solomun ostala je članica Uprave.

25. travanj 2024 05:37