Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Vlasničke promjene u Rimčevom Greyp Bikesu, suvlasnik Tatravagónke na čelu Gredelja, odlasci iz uprava OT-Optima telekoma i Spana…

28. Prosinac 2021.
Mate Rimacfoto Dražen Lapić

NEW AUTOMOVILE DEVELOPMENT LLP, INTEGRATED ASSET MANAGEMENT (ASIA) LIMITED, EV DYNAMICS (HOLDINGS) LIMITED, CONSULTING GROUP LIMITED, SMART ZERO UG i Zvonimir Sučić napustili su suvlasništvo tvrtke GREYP BIKES u kojoj udjel ima i Mate Rimac. Uz njega, u vlasničkoj strukturi ostali su Adriano Mudri, Ziad Tassabehji, kineski CAMEL GROUP i njemački PORSCHE INVESTMENTS.

Ivan Petriček novi je predsjednik Uprave TVORNICE ŽELJEZNIČKIH VOZILA GREDELJ, u koju je imenovan i Ladislav Bonda. Posljedica je to preuzimanja GREDELJA od strane slovačke kompanije TATRAVAGÓNKA, koja je izvukla tvrtku iz stečaja, a u kojoj je Petriček jedan od suosnivača i član Nadzornog odbora.

Tomislav Tadić napustio je Upravu OT-OPTIMA TELEKOMA u kojoj je bio od 2014. godine.

Damir Bočkal napustio je Upravu SPANA u kojoj je bio od 2005., a od 2007 do 2019. je bio i direktor.

PHOENIX FARMACIJA preuzela je vlasništvo nad LJEKARNOM VALUN od Larise Modrušan. Ona je ujedno bila i ravnateljica ljekarne, a na tom mjestu ju je zamijenio novi vršitelj dužnosti ravnatelja, Sinja Gerić Sattler.

Branimir Miler, koji je bio zamjenik predsjednika NO-a VODOPRIVREDE DARUVAR, više nije član NO-a.

Dražen Krčmar postao je predsjednik NO-a đurđevačkih KOMUNALIJA umjesto Vlade Lazara, Zvonimir Fusić postao je njegov zamjenik umjesto Ivana Juričića, a Antun Karas i Martina Kokša postali su novli članovi odbora umjesto Zlatko Patačko i Damira Kolara.

Mato Devčić i Darko Navoj postali su novi članovi NO-a križevačkih VODNIH USLUGA umjesto Josipa Štragelja i Ivana Šafrana.

Marko Benček prestao je biti prokurist tvrtke ELEKTROMEHANIK SYSTEME.

Ivan Krajnović imenovan je novim prokuristom TEHNOSTANA.

Lovro Gašparac napustio je vlasničku strukturu odvjetničkog ureda ŠAVORIĆ & PARTNERI u kojoj je bio od 2015. godine.

Sisačka tvrtka KEFO preuzela je vlasništvo nad slovenskom tvrtkom KEMOMED.

Ranko Margalić postao je novi direktor TM-AUTA umjesto Željka Juratovca.

Roko Zuanić imenovan je novim prokuristom tvrtke GLOBAL OFFSHORE ENGINEERING.

Anica Happ postala je nova zamjenica predsjednika NO-a LUKOMA umjesto Toma Filipa. Odboru su se pridružili i Danijel Kolak i Nikola Krušelj, a napustili su ga Zdravko Pahor, Nada Špoljarić i Stanko Hereković.

Tvrtka HT - EUREP u vlasništvu švicarske tvrtke HT-EUREP ELECTRONIC AG promijenila je naziv u COMPUTER CONTROLS.

Miroslav Bjelajac postao novi suvlasnik ENCONETA.

25. travanj 2024 21:36