Klub izvoznika
StoryEditor

Brojimo šlepere s robom za izvoz: U tvrtki MODEPACK izvoz čini više od 80 posto poslovanja

09. Lipanj 2020.
Modepack

Tvrtka MODEPACK je specijalizirani proizvođač ambalaže koju izvozi na 25 svjetskih tržišta, uz ukupni udio izvoza u poslovanju veći od 80%. Tvrtka se specijalizirala za visokokvalitetno pakiranje za logistički prijevoz robe s naglaskom na eCommerce i kurirsko pakiranje, kao i sigurnosno pakiranje za gotovinu i dragocjenosti.

-  Prosječno rastemo oko 30 posto u prihodima godišnje, a trenutno nam izvoz predstavlja sad već gotovo 90 posto poslovanja. Sudjelujemo u industrijama koje brzo rastu poput online trgovine i sigurnosti stoga se veselimo svim budućim izazovima – kažu iz tvrtke.

image
Modepack 
foto

Tvrtka MODEPACK ima sjedište u Zagrebu, opremljena je sofisticiranim strojevima i posvećena pravljenju visokokvalitetnih proizvoda izrađenih po mjeri, svih oblika i veličina koji udovoljavaju potrebama kupaca te su napravljeni po najvišim standardima zaštite okoliša.

- Naša tvrtka potječe od  tvrtke Weltplast koja je  jedna od najvećih europskih proizvođača vreća i cijevi od plastike. Nastavljajući aktivnosti na malom proizvodnom mjestu koje je ranije bilo u vlasništvu Weltplasta, odlučili smo suziti fokus kako bismo se specijalizirali u onome što radimo. Ova strategija nas je dovela do položaja važnog dobavljača za naše dugogodišnje kupce u većini europskih zemalja. Ponosno opskrbljujemo neke od vodećih robnih marki u području mode, kurirske službe i sigurnosti – dodaju iz tvrtke.

image
modepack istovar stroja
foto

Naglašavaju i važnost suradnje s tvrtkom Weltplast, najvećom tvrtkom za recikliranje plastike u jugoistočnoj Europi s kojom u suradnji odgovorno gospodare otpadom, koriste reciklirane materijala a sve kako bi dovršili koncept kružnog gospodarenja otpadom.

image
Modepack
foto

Također, tvrtka MODEPACK novi je član Liderovog kluba izvoznika!

Pozivamo sve poduzetnike da nam jave (poruka, fotografije) svojih kamiona i šlepera koje pune za izvoz. Do sada su se brojili turisti koji ulaze u Hrvatsku (da se ne bi krivo shvatili, svaki taj turist je zlata vrijedan), a Lider počinje brojiti kamione koji odlaze van naših granica s robom za prodaju. 

Javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na naše društvene mreže.

20. travanj 2024 01:00