Klub izvoznika
StoryEditor

JGL - Prvi dobitnik ‘Zlatne kune‘ za društveno odgovornu i održivu kompaniju

20. Studeni 2021.
Mislav Vučić
Kako je nakon preuzimanja nagrade naglasio JGL-ov glavni izvršni direktor Mislav Vučić, ‘filozofija odgovorna i održiva poslovanja utkana je u JGL-ovo poslovanje od početka njegova djelovanja‘

Na svečanoj dodjeli ovogodišnjih priznanja 'Zlatna kuna', koje tradicionalno najboljim tvrtkama u više kategorija dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora, prvi je put uvedena kategorija 'najbolja društveno odgovorna i održiva kompanija', a prvi je dobitnik te 'Zlatne kune' riječka kompanija JGL.

Nagradu je na 25. svečanosti dodijelio dr. sc. Mario Šiljeg, državni tajnik Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, a preuzeo ju je Mislav Vučić, JGL-ov glavni izvršni direktor, rekavši da mu je posebno drago što nagrada stiže u trenutku kad se na samitu u Glasgowu razgovara o tome kako poslovni svijet može i mora pomoći u održanju planeta Zemlje.

– Filozofija odgovorna i održiva poslovanja utkana je u naše poslovanje od početka djelovanja. Iako je prošla godina bila iznimno teška svima, ponosan sam što smo u JGL-u, kao i na razini cijelog sektora, bili sposobni neometano opskrbljivati tržište proizvodima koji su konkurentni na globalnoj i europskoj razini. Farmaceutska industrija pokazala se pouzdanim partnerom hrvatskoga zdravstvenog sustava. Ova nagrada, dakako, pripada našim zaposlenicima, koji svakodnevno razvijaju i implementiraju održive prakse u kompaniji. Zahvaljujem kupcima i partnerima na ovom uspjehu, priznanje nam je dodatna motivacija da njegovanjem poslovne izvrsnosti na svakoj stepenici stvaranja kvalitetnog proizvoda nastavimo stvarati dodatne vrijednosti za pacijente, okoliš i zajednicu u kojoj svakodnevno živimo i djelujemo – rekao je Vučić. 

19. travanj 2024 11:41