22. ožujak 2016.

Kako postići ravnotežu između privatnog i poslovnog u obiteljskoj tvrtki

lider.media
lider.media

Kako spoznati što je ono što nas ispunjava, postaviti plan koji vodi ispunjenju i održati ostvarenu ravnotežu unatoč izazovima kojima smo izloženi? Kako pri tome ne zakinuti niti sebe, niti svoju obitelj? Što za nas znači uspjeh i kako ga ostvariti, a da nam, kada jednog dana budemo podvukli crtu, ne bude žao propuštenog?

Odgovore na ova pitanja doznat ćemo na radionici Kako postići ravnotežu između privatnog i poslovnog u obiteljskoj tvrtki koju će za Liderove članova Kluba obiteljskih tvrtki održati najpoznatija hrvatska životna trenerica Tatjana Divjak.

Radionica će se održati 24. ožujka s početkom u 11 sati, u Kraš Auditoriumu na adresi Ravnice 48, Zagreb.

Tatjana Divjak se coachingom profesionalno bavi već 12. godinu, nakon uspješne dugogodišnje karijere poduzetnice u marketingu i komunikacijama. Ponosna je na činjenicu da je jedna od prvih u zemlji i regiji koja je prepoznala vrijednost te metode bez koje se danas ne može zamisliti razvoj ljudskih potencijala u poslovnom okruženju. Rado ističe potrebu ekološkog ponašanja ne samo u očuvanju našeg okoliša, već i odnosa među ljudima, ali i u odnosu prema samima sebi. Autorica je četiri knjige.

Za sve informacije o Klubu obiteljskih tvrtki javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.